Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:778473
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.03.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Lasot un salīdzinot dažādu autoru un citu speciālistu viedokļus,mūsu secinājumi ir tādi : reklāmas psiholoģijas speciālisti izmanto zinātniskās metodes, kas palīdz izveidot efektīvāku reklāmu.
Reklāmai, ka visām citām lietām, ir savi mīnusi un plusi. Tomēr mīnusu ir vairāk nekā labuma no reklāmas. Reklāma var bremzēt personības attīstības procesu un arī stereotipizēt sabiedrisko struktūru un lomu.
Lai cilvēki izvēlētos preci,reklāmai jābūt uztveramai un neaizmirstamai. Mēs sapratam, ka reklāma var ietekmēt cilvēku prātus, bet tas nav viegls darbs. Šīs jomas speciālistiem jāzin, ka mūsdienu cilvēki ir vienaldzīgi pret reklāmu, viņiem ir savi viedokļi un aizpriedumi, viņi arī var izmantot citus informācijas avotus.
Saistoša, iedarbīga un efektīva reklāma ir rūpīgi veiktas plānošanas rezultāts. Veiksmīgas reklāmas idejas, prātā paliekošas reklāmas kampaņas nerodas uzreiz - tās veido, balstoties uz daudzu un dažādu realizāciju ietekmējošu faktoru izpēti, optimālu resursu izvēli un saskaņošanu, kā arī prasmīgu reklāmdarbības vadīšanu. Tāpēc speciālistiem, kurie strādā reklāmā, jābūt izglītotiem, lai saprastu reklāmas psiholoģiju, zināt tās funkcijas un metodes, lai reklāma būtu efektīva un lai reklamēto preci pirktu.
Atnācam pie lielā secinājuma,ka reklāmai ir milzīgs spēks, lai kā dažreiz negribam atzīt, ka tā mūs kaut kādā veidā ietekmē, taču tā tas ir.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация