Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:878729
 
Оценка:
Опубликованно: 10.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Reklāmas tirgus Latvijā strauji attīstās un ir kļuvis par atsevišķu nozari un galvenie reklāmas tirgus dalībnieki ir reklāmas aģentūras, reklāmdevēji, reklāmas izplatītāji un patērētāji. Taču pēdējo gadu laikā arī komunikāciju konsultanti pamazām kļūst par reklāmas tirgus svarīgiem dalībniekiem. Tomēr konsultantu attīstības iespējas ir pakļautas klientu vēlmēm un izpratnei par reklāmas pakalpojumu būtību un lietderību.
Svarīgu vietu reklāmas tirgū ieņem Latvijas Reklāmas asociācija. Tā atvieglo informācijas apmaiņu un darījuma attiecību veidošanos starp medijiem, reklāmdevējiem, aģentūrām un patērētāju.
Reklāmas aģentūra- pakalpojumu uzņēmums, kurš izpilda pasūtītāja uzdevumus reklāmas jomā.1 Reklāmas izgatavotājs, izgatavojot reklāmu, ir tiesīgs paust savas radošās ieceres jebkurā formā, ja tas atbilst Reklāmas likuma un citu normatīvo aktu noteikumiem, kā arī līgumam, kas noslēgts starp reklāmas izgatavotāju un reklāmas devēju. Reklāmas devējs noslēdz līgumu ar reklāmas aģentūru, kas risina visus ar reklāmu saistītos jautājumus. Reklāmas aģentūrai ir radoša pieredze, zināšanas masu saziņas līdzekļos un reklāmas stratēģijā. Reklāmas aģentūrai ir arī jāizvērtē, vai reklāma ir iedarbojusies, vai tā tika izvietota īstajā laikā un vietā, vai attaisnojies reklāmā ieguldītais budžets kā arī uz reklāmu liktās cerības. Reklāmas aģentūra darbam ar klientu visbiežāk piesaista arī trešās personas - māksliniekus, režisorus, tipogrāfijas.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1221673
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация