Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:298465
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 17 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Pēc darbā izmantotajiem avotiem, darba autores secina, ka reklāma ir neatņemama ikviena uzņēmuma sastāvdaļa.
2. Autore veicot darbu secināja, ka vēl joprojām vadošo lomu reklāmas tirgū nosaka televīzija, un tas ir arī dārgākais medijs.
3. Autore secina, ka Latvijas mediju tirgus savu augstāko peļņas punktu sasniedza 2008.gadā, kad tas bija 97 milj.,Ls.
4. Pēc analizētajiem datiem, autore secina, ka 2009.gadā Latvijas mediju tirgus piedzīvoja aptuveni 42 % kritumu, kas arī bija straujākais un ievērojamākais mediju tirgus vēsturē.
5. Pēc analizētās informācijas, autore secina, ka teju visi mediju veidi ir piedzīvojuši procentuālu kritumi, toties televīzijā un internetā ir izteikti kāpumi, bet radio ir tendence uz kritumu.
6. Pamatojoties uz apskatīto informāciju, autore secina, ka stabilam un peļņu gūstošam uzņēmumam ir iespēja daudzkārt efektīvāk izmantot televīzijas reklāmas sniegtās iespējas.
7. Darba autore secina, ka pēdējos gados krietni ir samazinājies reklāmas aģentūru skaits, un tirgū palikušas tikai radošākās un aktīvākās kompānijas.
8. Pēc analizētās informācijas autores secina, ka kopējā mediju tirgus daļa Latvijā ir samazinājusies par 13 %.
9. Analizējot informāciju, autores secina, ka laika gaitā Latvijā ir nostabilizējušie vadošo mediju līderi.
10. Autore secina, ka internets pakāpeniski ir ienācis Latvijas mediju tirgū un veiksmīgi izcīna sev stabilu vietu līdzās jau vadošajiem medijiem.

Priekšlikumi
1. Darba autore uzskata, ka jaunajiem uzņēmējiem būtu vairāk jāizvērtē savas iespējas veidot reklāmas kampaņas tajās izmantojot dārgos medijus, tajā pat laikā var izmantot citas alternatīvas par zemākām izmaksām, un līdzvērtīgi efektīvi.
2. Autore uzskata, ka tādiem medijiem kā internets, uzziņu mediju un vide būtu jāsniedz saviem potenciālajiem klientiem krietni vairāk informācijas un iespējas kā darboties ar šiem medijiem.
3. Pēc autores domām, var rasties situācija, ka pārmaiņas reklāmā atstās negatīvu ietekmi tieši uz patērētājiem. Tiek sašaurināts reklamēto preču loks, līdz ar to – patērētājiem var veidoties mānīgs uzskats par piedāvātajām precēm, tāpēc ieteicami būtu sniegt pat mazāko informāciju un priekšstatu par savu produkciju.
4. Situācijā ,ja ir jāveic izvēle starp reklamēšanos vai nē, autore iesaka, ka īstermiņa uz reklāmām var ietaupīt. Toties ilgākā termiņā, ja vien nereklamējas un cits no nozares to dara, tad tirgus sāk pārdalīties par labu tam, kas reklamējas.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1316176
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация