Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:271054
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
  Risks    3
  Riski inovatīvajā darbībā    7
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    14
Фрагмент работы

Šajā zināšanu un globalizācijas laikmetā tikai viena lieta ir pastāvīga – izmaiņas. Šodien elektroniskie sakari ļauj biznesa darījumus veikt vienlaicīgi vairākās pasaules malās tikai ar dažu sekunžu starpību. Ātrums, spēks un straujums ir 21.gadsimta apzīmējumi, kuri nosaka to, ka uzņēmumiem arvien jāmaina skatījums uz inovācijām un to ietekmi uz vērtības radīšanu biznesā un sabiedrībā. Šodienas tirgū inovācijas ir viens no galvenajiem nosacījumiem, kas var pacelt uzņēmumu no aizsācēja līdz pat globālā tirgus pilntiesīgu dalībnieku, turklāt panākot to visai īsā laikā.
Riskēšana ir viens no pirmajiem un galvenajiem soļiem jebkura veida progresā. Tā kā jebkuras inovācijas mērķis ir sasniegt ko jaunu un nebijušu, izmantojot esošās iespējas, šis progress nav iedomājams bez risku klātbūtnes. Inovatīvajā darbībā parasti netiek ņemtas vērā līdzšinējās robežas, tās būtība ir vērtības radīšana. Tādēļ, lai inovāciju process būtu veiksmīgs, tas jāveido strukturizēti. Turklāt, līdz ar idejas radīšanu reālā, tirgū piedāvājamā jauninājumā, tieši riska novērtējums ir tā strukturizētā procesa sastāvdaļa, kas ļauj pieņemt efektīvākus lēmumus un virzīt inovatīvo produkciju tirgū arī nākotnē.
Šajā darbā tiks apskatīti dažāda veida riski un to vadīšanas iespējas, kā arī iespējamie riski inovatīvajā darbībā un risinājumi, kā tos pārvarēt. Lai veiktu šo analīzi, tiks pētīti vairāki literatūras avoti, kuros izvērsta diskusija par šiem jautājumiem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация