Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:136687
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Roberto Cavalli dibinātā kompānija ir kļuvusi par vienu no populārākajām apģērbu, aksesuāru un smaržu kompānijām gan tieši Itālijā, gan visā Pasaulē. Itālijas tirgū Roberto ieņem līdera statusu, jo viņam pieder 35%no visas apgrozības, Eiropas kontos 25%, bet Āzijas 20%. Roberto cavalli ir ieguvis ļoti daudz dažādus uzslavējumus, kā arī starptautiskas balvas, kā, piemēram, 2001.gadā saņēma balvu par gada labāko dizaineri. Peļņas rādītāji parāda to, ka ik pēc 2 gadiem Roberto Cavalli peļņa palielinās aptuveni 2,4 reizes, kas palīdz viņam noturēties vienā no līderu vietām modes pasaulē. Ļti izplatīti ir arī roberto cavalli aksesuāri un smaržas, kā arī apavi, jo viņš pilnīgi visu cenšas saskaņot ar saviem tērpiem. Roberto cavalli ieņem vienu no pirmajām vietām Itālijas un Pasaules modes pasaulē, viņš atbilstoši līmenim cīnās ar tādiem slaveniem dizaineriem kā Gucci un Versace, atstājot aiz sevis arī ļoti talantīgus un populārus dizainerus.
Roberto Cavalli ir dzimis Florencē 1940.gada 15.novembrī. Viņš jau no bērna kājas tika audzināts mākslinieku tradīcijās. Viņa vecaistēvs bija Florences impresionisma gleznotājs, viņa Džuzepes Rossī gleznas vēljoprojām var apskatīt Uficas galerijā. Roberto māte bija šuvēja, kura bieži vien esot izcēlusies ar kādu piesaistošu darbu modes pasaulē. Sekojot ģimenes tradīcijām, Kavalli ir izgājis apmācību slavenajā Izsmalcinātās mākslas Florences akadēmijā.
Iedvesmojušais, enerģiskais, oriģinālais mākslinieks ātri vien ieinteresējas par modes saskaņām un glezniecību, ar laiku sāk nodarboties ar eksperimentiem no jauniem materiāliem savā personīgajā drukāšanas darbnīcā. Viņa iespiešanas māja bija kā pusceļš pa vidu daiļamatniecības darba veikalam un mākslinieka studijai- viņš koncentrēja savas studijas gan uz mākslu, gan uz modi, gan uz glezniecību, bet galu galā 60 gados viņš patentēja savu revolucionāro procesu iespiešanā uz ādas izstrādājumiem un jau 70 gados viņš izrādīja savus pirmos darbus šajā tehnikā, kas tagad kļuvusi ar vien vairāk populāra. Pēc šī pavērsiena 70 gados nāca internacionāla atzinība, atpazīšana, kas tika saukta par briljanta karjeru. Pateicoties savām spējām ieraudzīt oriģinālo pelēcībā, dizaineris lika modes pasaulei izmainīt savu attieksmi pret ādas materiālu. Pārvēršot to par izsmalcinātības simbolu un augsto stilu. Roberto Cavali taisa stilu, kuru nav iespējams sajaukt ne ar vienu citu, stilu, kurš piedāvā sievišķību un enerģiju:”Es dievinu sievietes, visas sievietes”- saka pats R.Cavalli, atklājot savu dvēseles iedvesmas noslēpumu. 90 gadu beigās dizaineris iespraucas modes sistēmā par savu palīgu ņemot savu skaisto sievu Evu Duringeri bijušo Miss Visums, kura strādāja cieši līdzās viņam jau no sākta gala.
Ārpus darba Roberto ar vien centās uzturēt kaut mazāko kontaktu ar darbu, atsevišķas dabas dzīvīgums un greznība padarīja viņu par slavenu, viesmīlīgu cilvēku, kas atkal radīja viņam perfektu namatēva statusu ballītēs un pusdienās.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация