Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:915834
 
Оценка:
Опубликованно: 23.09.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Autors šo darba tēmu izvēlējās, jo strādājot Iekšlietu sistēmā, praksē ir pārliecinājies par pēdējos gados pieaugušo sabiedrības atbalstu un uzticību Iekšlietu ministrijas dienestiem. Iekšlietu ministrijas dienestu un profesionalitātes izaugsme turpinās neraugoties uz zemo atalgojumu un nepietiekamajām sociālajām garantijām. Smagais ikdienas darbs Valsts robežas apsardzībā, glābšanas darbos, ugunsnelaimju dzēšanā, noziegumu novēršanā un atklāšanā prasa no darbiniekiem pilnu atdevi diendienā.
Mūsu valsts kļuvusi par pilntiesīgu NATO un Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti, iekļaujoties Eiropas vienotajā ekonomiskajā telpā. Līdz ar dalību ES Latvijas austrumu robeža kļuvusi arī par ES ārējo robežu.
Iekšlietu ministrijas divas lielākās prioritātes pēdējos gados ir: cīņa pret terorismu un nelegālo narkotisko vielu izplatību. Iekšlietu ministrijas struktūru kopējā sadarbība ir viens no atslēgas elementiem sekmīgai cīņai pret organizētās noziedzības interešu sfērām – nelegālo narkotiku apriti, ieroču un cilvēku kontrabandu.
Darba mērķis ir noskaidrot Valsts robežsardzes nozīmi Iekšlietu ministrijas struktūrā, kā arī novērtēt attīstības iespējas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация