Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:857410
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    3
2.  Mazliet vēstures    4
3.  Rokenrola kā parādības cēloņi    7
4.  Pirmie ievērojamie rokenrola mūziķi    10
5.  Daži dati    12
6.  Nobeigums    13
7.  Izmantotā literatūra, interneta saites    14
Фрагмент работы

Mūsdienās pār estrādi valda popmūzika – tas, kas ir populārs, vajadzīgs masām. Bet savos centienos patikt masām popmūzikas industrija aizgāja tiktāl, ka tagad producenti diktē masām, ko klausīties, pasniedzot to tā, it kā izpildītu visas pūļa vēlēšanās.
Pirmsākumos galvenā estrādes, popmūzika bija tiešām tā mūzika, ko prasīja sociālie, politiskie apstākļi, progresijas un attīstības mūzika.
Tieši tāpēc man gribētos uzrakstīt referātu ne visai par rock-n-roll kā tādu, bet gan par apstākļiem, kas veicināja šī mūzikas stila strauju uzplaukumu. Šajā laikā tieši mūzikas enerģiskais noslogojums, nevis vārdi bija galvenais, mūziķi necentās pārdot vairāk savu ierakstu un nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas. Galvenais uzdevums bija apvienot, apvienot cilvēkus, kas bija sadrumstaloti un saslāņoti pēckara ASV.
Arī mana personīgā simpātija šim mūzikas stilam bija svarīga temata izvēlē. Kaut gan tas nav vienīgais, kam es dodu priekšroku mūzikas pasaulē, tomēr rokenrols ir pelnījis cieņu manās acīs. Vislabakais mēģinājums atklāt cilvēka enerģētiku, atgriežoties mūzikas pirmsākumos – vienkāršajos ritmos un primitīvajās melodijās. Bet tieši tas ir tas, kas ir vajadzīgs. Ne vienmēr ir noskaņa klausīties džezu vai kādu citu, sarežģītāku mūziku. Rokenrols dod atpūtu, lauj vienkārši sajust labu tempu, kas liek kustēties un turpināt dzīvot, aizmirst par problēmām un skatīties uz pasauli no labās puses. Ja ir slikts garastāvoklis, var vienkārši paklausīties kaut-ko no vecajiem Čaka Berija (Chuck Berry), Čabija Čekera (Chubby Checker), Bila Hailija (Bill Haley) vai Džordža Beikera (George Baker) ierakstiem un pelēcīgums dzīvē pazudīs.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация