Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:399499
 
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kopumā Aldarī strādā vairāk kā 280 cilvēku. Pārdošnas un mārketinga dienestā strādā vairāk nekā 70 cilvēku. Kopā ar piegādes departamentu 150 cilvēku, un tas nozīmē, ka darbinieku skaits kas strādā tieši ar tirgu ir lielāks nekā ražošanā strādājošo skaits. “Aldara” personāla politikas pamatā ir uzņemuma vadības filozofijas vadlīnijas – cilvēks ir uzņēmuma svarīgākais elements un radošais gars.
“Aldara”politikas mērķis ir veidot un attīstīt tādus darba apstākļus un morālo gaisotni kompānijā, kas motivētu visus “Aldara” darbiniekus iesaistīties kopējā saskaņotā darbā , lai sasniegtu nospraustos mērķus un augstus biznesas rezultātus.



1999.gadā nozīmīgas pārmaiņas skāra “Aldara” organizatorisko struktūru. Tika apvienots mārketinga un pārdošanas dienesti, kas ļauj efektīgāk sadarboties sasniedzot augstākus rezultātus.
Kā katru gadu tika noteiktas vairākas būtiskas prioritātes personāla politikas īstenošanā, to vidū efektīva organizācijas struktūra, darbinieku nodrošināsna ar profesionālā mācībām un izaugsmes iespējām, iekšejās komunikācijas nodrošināšana, drošas darba vides un sociālo garantiju nodrošināšana. Viena no prioritātēm saistīta ar visatbilstošāko kandidātu atlasi vakantajām darba vietām. Šeit noteicošie pamata kritēriji ir atbilstoša izglītība, pieredze darbā un ieinteresētība veicamajā darbā. Reizi gadā tiek organizētas pārrunas ar katru darbinieku. Pārrunas tiek veiktas ņemot vērā a/s “Aldaris” organizatorisko struktūru, pa vertikāli virzienā no apakšas uz augšu. Pārrunu tēma ir uzņēmuma biznesas idejas un kvalitātes politikas jēga un nozīme, kā arī darbinieka loma uzņemuma darbībā un kvalitātes sistēmā ; darba rezultātu izvirzīšana, darbinieku stipro un vājo pušu apspriešana, darbinieka attīstības potenciāls u.c.
Liela uzmanīna tiek pievērsta darbinieku profesionaļajai apmācībai 1999.gadāšim nolūkam tika atvēlētas lielas investīcijas. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1116172
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация