Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:785704
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.09.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Šo tēmu – „Saskarsmes īpatnības „Indigo bērniem””, izvēlējos aprakstīt, jo šķiet, ka šī tēma sabiedrībā kļūst arvien aktuālāka. Tiek veidotas dažādas diskusijas, gan skolotāju, gan vecāku viedokļi reizēm ir diametrāli pretēji, kas gan šie bērni ir.
Šajā referātā arī es centīšos rast atbildi, -kas ir indigo bērni? Kādas problēmas vai gluži pretēji, kādas priekšrocības ir šiem bērniem. Centīšos raksturot šos bērnus, kā arī nedaudz ieskicēt problēmas, kas rodas, ja ģimenē ir piedzimis indigo bērns.
Šķiet interesanti, ka pastāv tik daudz viedokļu un es ar lielu interesi centīšos aprakstīt tos un komentēt. Tā kā sabiedrībā šobrīd tiek aktuāli diskutēts par jaunās paaudzes bērniem, tad ir tikuši veikti diezgan daudz pētījumi, kurus es arī izmantošu savā referātā. Jāpiebist, ka Latvijā šī joma ir pētīta, tomēr nesasniedz pasaules līmeni. Kaut it tikušas dibinātas dažādas indigo bērnu atbalsta biedrības, skolas, kas būtu piemērotākas šiem bērniem, varētu vēlēties, lai informācijas presē būtu vairāk, ja ņem vērā faktu, ka bērni, kas dzimuši pēc 2000. Gandrīz gandrīz visi ir indigo.
Domāju, ka nopietni un pamatīgi pētījumi tiks veikti tad, kad lielākā daļa sabiedrības sapratīs, ka indigo bērni nav tikai mīts, bet realitāte. Realitāte, kurā mums būs jādzīvo. Realitāte, kāda būs mūsu nākotnes sabiedrība.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация