Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:357393
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.11.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

6. Termiņnoguldījumi
SEB bankas noguldījuma termiņš paredz naudas noguldījumu no 1 mēneša līdz 1 gadam, taču, ja naudas līdzekļi pārsniedz 35 000 EUR, tad iespējams izvēlēties arī īsāku termiņu. Savukārt OrangeBlue termiņi ir sadalīti 3, 6, 12 un 24 mēnešu termiņos. Jo lielāks termiņš, jo lielāka procentu likme. Seb bankas minimālā summa ir 100 EUR, bet OrangeBlue- 500 EUR. Abos noguldījuma veidos uzkrātos procentus saņem termiņa beigās. Šis pakalpojums abās bankās ir salīdzinoši ērts klientiem, kas vēlas iekrāt naudu, taču procentu likmes ir ļoti mazas, lielas izdevības šajā darījumā nav.
Abas kredītiestādes piedāvā uzņēmumiem overdraftu. Tas ir īstermiņa aizdevums, kas dod iespēju uzņēmumam aizņemties kādu naudas līdzekļu summu apgrozāmo līdzekļu papildināšanai. SEB banka piedāvā šo pakalpojumu ar dažādām procentu likmēm, bez nodrošinājuma ir fiksēta procentu likme saskaņā ar cenrādi, taču ar nodrošinājumu- mainīgo procentu likme. BlueOrange sniedz informāciju, ka viņu piedāvājumā nodrošinājumam tiek izmantoti uzņēmuma noguldījumi vai plānotie ienākumu, taču par to ietekmi uz procentu likmēm nekas nav minēts. SEB banka atšķirībā no BlueOrange kā nodrošinājumu pieņem konta apgrozījumu, nepieciešamības gadījumā arī nekustamo īpašumu, kustamo mantu, naudas līdzekļus vai galvojumu. SEB bankas izvērtēšanas kritēriji nav minēti, savukārt BlueOrange norāda, ka pozitīvai atbildei tie pieprasa pastāvīgu biznesa attiecību uzturēšanu, ienākumus, kas tiek saņemti BlueOrange bankas kontos vismaz reizi nedēļā, kā arī aizņēmēja uzņēmumam vismaz 6 mēnešus jābūt BlueOrange klientam.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация