Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:951809
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jebkurš bizness sakās ar ideju. Un atkarībā no tā, kā šī ideja ir izstrādāta, aprēķināta tā veiksmīgāk vai ne tik veiksmīgi tiek realizēts dzīvē. Bet pēc tam, kad bizness ir jau radīts, nepieciešams pastāvīgi analizēt, kā tas attīstās, vai nav vērojama pasliktināšanās, vai iespējams paplašināt biznesu un palielināt peļņu.
Pirmajā biznesa radīšanas posmā sevišķi palīdz mārketings ar tā pētījumu un analīzes metodiku. Bet, kad bizness jau pastāv, tad bez finansu analīzes metožu un tehnikas zināšanām un izmantošanas vairs neiztikt. Rietumos šo darbu veic speciāli darbinieki – analītiķi. Mēs sev pagaidām tādu greznību nevaram atļauties, un tāpēc uzņēmumā ar analīzi nodarbojās visi vai neviens. Kaut ko dara grāmatvedis, kaut ko analīzē uzņēmuma vadītājs, bet vispārējā aina nav skaidra un visas vajadzīgās atbildes arī nav atrodamas.
Uzņēmuma iekšienē viens no galvenajiem sekmīgas darbības priekšnosacījumiem ir gudra un pareiza uzņēmuma vadība. Lai vadītu uzņēmumu, ir nepieciešama pilnīga un precīza informācija par ražošanas un to saistīto citu saimniecisko procesu gaitu. Viens no galvenajiem informācijas avotiem ir grāmatvedības uzskaite, kuras datus apstrādā tā, lai pēc tās varētu iegūt pilnīgu ainu par saimnieciskajiem procesiem, to attīstības tendencēm. Informācijas apstrādi, tās izzināšanu veic ekonomiskās analīzes gaitā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация