Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:947698
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.11.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 25 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ievads

Mūsdienu pasaulē reklāmai ir liela nozīme. Reklāma ir visur kur vien mēs vēršam savu skatu. Pateicoties tai turpinās attīstība, ikdienas rodas jaunas idejas un iespējas, reklāma kļūst pilnvērtīgāka. Reklāma ir dinamiska sazināšanas forma, kurā satiekas biznesa intereses un patērētāja vajadzības. Ja organizācija vēlas tikt pamanīta bez reklāmas neiztikt. Uzņēmumam jāseko līdz jaunajam tendencēm, tehnoloģijām, izgudrojumiem un modei, lai spētu konkurēt un tiktu pamanīta šodienas lielajā reklāmu burzmā. Reklāmas atpazīstamība ir tikai pirmais solis uz reklāmas efektivitātes mērījumiem. Tiek dibināti arvien jauni un jauni uzņēmumi, kuriem ļoti aktuāls jautājums ir reklāma.
Arī SIA „Latvija Statoil” ir cieši saaugusi ar reklāmu, apzinājusies tās lielo spēku un veiksmīgi ar to strādā. Uzņēmums ir Latvijā lielākais degvielas mazumtirgotājs, kas piedāvā augstākās kvalitātes degvielu un servisa pakalpojumus, un ir līderis ātro uzkodu, karsto dzērienu un ērtas iepirkšanās veikalu segmentā. Uzņēmums pēdējos trīs gados ir sasniedzis savus straujākos izaugsmes rādītājus pastāvēšanas vēsturē. Par pamatu tam ir daudz dažādu iemeslu, bet viens no būtiskākajiem ir reklāma. Uzņēmums izmato šo instrumentu lai veiksmīgi virzītos uz priekšu sasniegtu izvirzītos mērķus.
Autore izvēlējās rakstīt darbu par SIA „Latvija Statoil” reklāmdarbību, jo jau vairākus gadus tajā strādā un vēlējās sīkāk izpētīt uzņēmuma preces un pakalpojumus, to reklamēšanas un popularizēšanas veidus.
Šajā ekonomiski un politiski tik nestabilajā laikā, kad notiek dažādas pārmaiņas uzņēmumiem jāprot saskatīt dažādas iespējas, kā efektivizēt savu saimniecisko darbību. Pievēršot pietiekamu vērību savai reklāmdarībai, mainīties līdz laikam un apstākļiem.
Kvalifikācijas darba mērķis ir novērtēt SIA „Latvija Statoil” reklāmas veidus un izstrādāt ieteikumus tās pilnveidošanā.
Šī mērķa sniegšanai autore izvirza šādus darba uzdevumus:
1) pētīt reklāmu, tās jēdzienu un nozīmi uzņēmuma tirgus pozīciju iekarošanā,
2) raksturot uzņēmuma saimniecisko darbību, preces un pakalpojumus,
3) izpētīt un novērtēt uzņēmuma reklāmas veidus un kampaņas.

Pētot uzņēmuma reklāmas veidus un kampaņas veikt, klientu aptauju. Apkopojot rezultātus izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus reklāmdarbības pilnveidošanai.
Pētījuma periods
Kvalifikācijas darbā izmantoti dati par laika periodu no 2006.gada līdz 2008.gadam.
Par darba izstrādes avotiem kalpo vispārējā un speciālā literatūra, kā arī interneta tīklā pieejamā informācija.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация