Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:192110
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kas ir veselība? Tas ir organisma stāvoklis, kad jūtaties labi, esat laimīga un pilna dzīvesprieka. Tā ļauj Jums priecāties par katru jaunu dienu, un dod Jūsu dzīvei enerģiju un mērķi.­ Ja vēlamies iemācīties, kā saglabāt veselību, vispirms jāizprot, kas mūs padara tādus, kādi esam.
„Tev ir 40 gadu? Cauri ir ar Tevi. Tu esi vārga, dumja, krunkaina, aizmāršīga, darba tirgū nederīga, nemīlama un neiekārojama, Tevi nepārtraukti moka karstuma viļņi, Tu pat sapņos neiedomājies par vīriešiem un par seksu ne tik.” Mēs varam smieties, raudāt vai niknoties, bet stulbie stereotipi par „sievieti pēc 40” joprojām pastāv. Lai gan īstenībā mūsdienu sieviete arī 50 gados joprojām ir skaista, seksīga un gudra. Turklāt bieži vien vēl seksīgāka, skaistāka un gudrāka nekā iepriekš.
Daudzām sievietēm četrdesmit gadu vecums var būt dzīves raženākais periods. Karjera ir pilnveidojusies, emocionālā dzīve kļuvusi stabilāka! Tagad ir Jūsu laiks tās prasmes, kas gūtas bērnu audzināšanas gados, izmantot darbā, vai, ja esat vienmēr strādājusi algotu darbu - pilnveidoties un kāpt pa karjeras kāpnēm. Karjeras jomā ir sievietes, kuras ir sasniegušas ļoti augstu pozīciju. Taču tās, kuras mēģina karjeru radīt no jauna, biezi vien saskaras ar diskrimināciju darba tirgū. Darba devējs nereti uzskata, ka sieviete ap 40, kas uzsāk jaunu darbības virzienu, nav nekas labs. Taču tas ir pilnīgs stereo tips, jo šī vecumposma sieviete nekad nenāk kā balta lapa. Jebkurā sfērā ar briedumu, ar secinājumiem, ko viņa spēj izdarīt, (to nekādi fizioloģiski nav spējīga veikt 20 gadus veca meitene, jo viņai trūkst pamata) šī vecuma sieviete ir vērtība.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация