Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:600918
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 37 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Daudzas bērnu problēmas rodas sociālā kontekstā, tāpēc sociālo prasmju mācīšana, ir viena no svarīgākajām pieejām, darbā ar bērnu sociālajām grūtībām. Sociālo prasmju apguve ietekmē katra indivīda socializācijas kvalitāti.
2. Socializācijas un sociālo prasmju apgūšanas process pusaudžiem ar garīgās attīstības traucējumiem ir sarežģīts dažādu pedagoģiski psiholoģisko īpatnību dēļ, tas ietekmē sociālo mijiedarbību ar vienaudžiem un pedagogiem, rada problēmas attiecību veidošanā un sadarbībā gan mācību procesā, gan praktisko pienākumu veikšanā, gan ārpusklases pasākumos.
3. Pusaudžu vecumposms cilvēka socializācijas procesā nereti ir sarežģīts posms, jo tas ir sevis meklējumu un pārejas posms no bērnības uz pieauguša cilvēka dzīvi un iekļaušanās plašākā sabiedrībā.
4. Grupu darbība veicina skolēnu patstāvīgās domāšanas, radošās darbības, aktivitātes un interešu attīstību, bagātina sociālo attiecību pieredzi, kuras rezultātā pusaudzis iemācās regulēt savu uzvedību, ievērojot kolektīva intereses un vajadzības, mācās sadarboties, viņam veidojas prasme atrisināt konfliktu situācijas.
5. Analizējot jāsecina, ka sociālo prasmju veidošanā jāakcentē atbilstošākās darbības koncepcijas un metodes, kas balstās uz sociālo prasmju veidošanu sadarbības un mijiedarbības ceļā, ievērojot pusaudžu pedagoģiski – psiholoģiskās īpatnības.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация