Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:317314
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ierobežots budžets, saīsināti piegādes cikli, saprāta robežas, klientu prasības, neatkarīgie komandas locekļi, tehnoloģiju sarežģītības pieaugums, konstanta nepieciešamība pēc jauninājumiem, konkurences globalizēšanās, korporatīvās politikas, organizacionālās atkarības, uzņēmumu samazināšanās. Lielākā daļa projektu vadītāju mūsdienās ir pārslogoti ar pārlieku daudzajām atbildībām, kas gulstas uz viņu pleciem. Daži no tiem ir spiesti piegādāt rezultātu par spīti saīsinātajam piegādes ciklam, ņemot vērā klienta prasības, procesus, kontroles mehānismus, apgriezto budžetu un korporatīvo politiku. Citiem atkal nepārtraukti nepieciešams ieviest dažādus jauninājumus par spīti konkurences globalizācijai, kamēr arvien mazākas komandas cenšas strādāt ar arvien sarežģītākām tehnoloģijām. Kaut arī vairākums šo projektu vadītāju paliek pozitīvi motivēti, arī šādos apstākļos, tomēr lielākā daļa viņu veiktā darba zaudē kvalitātē, kas sekojoši atspoguļojas arī uz nododamā rezultāta kvalitāti. Tādejādi arī klients nejūt komandas vadītāja lielo atdevi, jo klients redz tikai rezultātu.
Lielākā daļa šo projektu vadītāju tērē laiku uz parastākajiem administratīvajiem procesiem, kā pildot dažādas formas, kurām ir apšaubāma nepieciešamība, kā arī radot laika grafikus un plānus, kuriem bieži vien ir tieksme kļūt neaktuāliem, tāpat laiks tiek tērēts uz izdomātiem aprēķiniem un budžeta plāniem, kas atšķiras no patiesajiem datiem. Visa šo dokumentācijas kalnu radīšana veicina tikai iedomātu komfortu un drošību par projekta uzraudzību. Tāpat laiks tiek tērēts uz centieniem organizēt neiedomājamus komunikācijas un koordinācijas pasākumus, tādējādi ievērojot visus birokrātiskos priekšrakstus. Tādējādi laiks, kas tiek tērēts uz lietām, kuras nes tiešu labumu klienta vērtībai, salīdzinājumā ar citām, ko ir spiests patērēt projektu vadītājs, ir pavisam neliels. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация