Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:206135
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.03.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

2.Sponsoru tirgus izpēte
Tā kā konkrētais projekts ir saistīts ar pavār mākslu, tad iespējams sponsors ir jāmeklē starp pārtikas ražošanas vai tirdzniecības uzņēmumiem, starp virtuves darbarīku ražotājiem vai izplatītājiem, kā arī starp tādiem uzņēmumiem, kuriem būtu interese sponsorēt pasākumu, kas notiek Krievijā. Tātad, iespējams, ka jāmeklē starp uzņēmumiem, kas eksportē savas preces uz Krieviju vai arī grasās to darīt, noorganizējot viņiem kaut nelielu reklāmu Krievijas iedzīvotājiem.
Izpētot sponsoru tirgu, esam izvēlējušies vairākus uzņēmumus, kas varētu piekrist sponsorēt tieši mūsu projektu. Tie būtu:
● SIA”Apati Profi”, kas nodarbojas ar darba apģērbu un formas tērpu ražošanu. Šis uzņēmums jau ir sponsorējis dažādus pavār mākslas konkursus.
● AS „Santa Maria”, kas nodarbojas ar garšvielu ražošanu un tirdzniecību Baltijas valstīs, Skandināvijas valstīs, kā arī Krievijā un Ukrainā. Šis uzņēmums šobrīd ir sponsors Latvijas pavāru klubam, kā arī ir sponsorējis dažādus televīzijas kulinārijas šovus.
● SIA „Rimi Latvia”, mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Šis uzņēmums ir sponsors vairākiem televīzijas kulinārijas raidījumiem, piemēram, „Sirmā Ēdienkaratē”, „Glābējkomanda Cepums”, kā arī Rimi bieži atbalsta dažādas labdarības akcijas, piemēram, „Eņģeļi pār Latviju”, „Ziedo žēlsirdības mājai” u.c.
● SIA „Spilva”, augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmums Latvijā. Šis uzņēmums ir sponsorējis dažus televīzijas kulinārijas raidījumus, piemēram, „Egila Zariņa rīta mikslis”, kā arī atbalsta labdarības akciju „Lielie bērnu slimnīcai”. Iepriekšējā gada nogalē Spilva sadarbojās ar TV3, notika akcija – pērkot Spilvas majonēzi, varēja laimēt iespēju filmēties TV3 seriālā „Ugunsgrēks”. Nozīmīgi ir arī tas, ka 2009.gada oktobrī Spilva ir noslēgusi sadarbības līgumu ar Krievijas tirdzniecības uzņēmumu „Russkij Brend”, kas paredz Spilvas produkcijas izplatīšanu lielākajā Krievijas mazumtirdzniecības ķēdē „Retail Group X5” un „Magņit”, tādējādi iespēja pareklamēties Krievijā Spilvas pārstāvjus varētu ieinteresēt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация