Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:589576
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.09.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  STARPTAUTISKO TIESĪBU PAMATPRINCIPU ĪPATNĪBAS    5
2.  STARPTAUTISKO PAMATPRINCIPU PIEMĒROŠANA    8
3.  PROBLĒMAS SAISTĪBĀ AR PAMATPRINCIPIEM    11
  NOBEIGUMS    14
  IZMANTOTO AVOTU UN LITERATŪRAS SARAKSTS    16
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Starptautiskās publiskās tiesības ir viens no svarīgākajiem tiesību virzieniem, jo tās regulē valstu savstarpējās attiecības. Izņemot cilvēktiesības un starptautiskās publiskās tiesības, neviena cita tiesību joma neaptver vairākas valstis vienlaicīgi. Tādēļ svarīgi ir ne tikai starptautisko publisko tiesību līgumi, bet arī principi, kuri kalpo par pamatu starptautisko publisko tiesību attīstībai un izveidei.
Tā kā starptautisko tiesību pamatprincipi ietver sevī vairākas starptautiskajām tiesībām nozīmīgas jomas, darba autore, šī darba ietvaros centās pievērst uzmanību tai starptautisko tiesību daļai, kas aptver pamatprincipus kopumā un sniedz nelielu ieskatu to funkcijās un praktiskajās darbībā.
Tāpat darba gaitā, darba autore nonāca pie vairākiem secinājumiem un ieteikumiem, kā uzlabot pašlaik pastāvošās problēmas, kas var ietekmēt kopējo starptautisko publisko tiesību piemērošanas gaitu:
1) starptautisko tiesību pamatprincipi ir vispārīgi, jo tie ietver visas galvenās starptautisko publisko tiesību pamatvērtības, galvenos mērķus un attīstības virzienus;
2) pašlaik starptautisko tiesību pamatprincipi ir ietverti starptautiskajos dokumentos, kas ir pamatā tam kā tiek veidotas starptautiskās attiecības, taču to piemērošana ir pašlaik ir vairāk formāla, nekā praktiska;
3) starptautisko tiesību pamatprincipi bieži vien ir savstarpēji pretrunīgi, tādēļ ne vienmēr ir iespējams tos efektīvi izmantot savstarpējo nesaskaņu noregulēšanai.
Tā kā starptautisko tiesību normatīvie akti ir attiecināmi uz nelielu subjektu loku, bet šie subjekti ietver sevī dažādas tiesību zinātņu jomas, ir grūti rast vienotu risinājumu, kas būtu piemērojams šādā situācijā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1380796
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация