Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:196265
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

SECINĀJUMI.
1. SVID analīze ir metode, ar kuras palīdzību uzņēmums novērtē savas stiprās un vājas puses, kā arī pastāvošās iespējas vai gaidāmos draudus.
2. Uzņēmums var veikt SVID analīzi izstrādājot stratēģisko plānu vai meklējot problēmas risinājumu, kā arī Izstrādājot darbības plānu, kurš ir atkarīgs no vairākiem iekšējiem un arējiem faktoriem, un kura mērķis ir izcelt uzņēmuma stipras puses un optimizēt ārējo iespēju izmantošanu, tajā paša laika samazinot vājo pušu un ārējo draudu ietekmi.
3. Veicot SVID analīzi svarīgi ir izvērtēt ne tikai savu organizāciju, bet arī salīdzinājumā ar citām nozares organizācijās, vislabākajā gadījumā ar sīvākajiem konkurentiem!
4. Būtisks posms analīzē ir SVID matricas izveide, organizācijas nozīmīgākās stiprās un vājās puses pretstatot iespējām un draudiem, tādā veidā izvērtējot stipro un vājo pušu patieso nozīmīgumu!
5. IZZI ir pilna mūsdienīgu telekomunikāciju spektra Quadra Play pakalpojumu sniedzējs un viens no lielākajiem kabeļoperatoriem valstī pēc apkalpoto klientu skaita, kur Latvijas tirgū mājsaimniecību apkalpošanas segmentā kompānija strādā jau 15 gadus, tomēr kārtīgi nostiprināties tai nav arī izdevies, galvenokārt, tāpēc, ka šajā sfērā valda saspringta konkurence.
6. Kompānijas stiprās puses ir pakalpojuma saturs/piedāvājums; cena; spēcīga pārdošanas daļa; attīstīta lojalitātes programma un atlaides Sociālajām sabiedrības grupām (pensionārs, invalīds u.c.).
7. Savukārt kompānijas vājās puses ir klientu apkalpošana; pakalpojumu kvalitāte; reputācija; zīmola atpazīstamība jauniešu vidū; mārketinga aktivitātes.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1392016
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация