Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:678301
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.10.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās tehnikas dizainam ir ļoti liela nozīme, jo tas var veicināt preces vai sadzīves tehnikas, vai ari elektropreču pārdošanu vai popularitāti. Jo dizains mazāk vai vairāk iedarbojas uz cilvēka zemapziņu un to izmanto preces tirgotāji. Dizaina definīcija ir: „Dizains ir priekšmetu un vides mākslinieciskā projektēšana un konstruēšana.”
Mūsdienās cilvēku vairumam ir svarīgāks kā prece izskatās nevis tā funkcionalitāte.
Manuprāt, tehnikas dizains ir atkarīgs no laika posma, kurā tā ir izlaista, jo katrā laika sprīdī ir atšķirīgs, kas ir skaists un kas ir nesmuks. Rupji sakot gaume un mode mainās un tāpēc arī jāmainās ir tehnikas dizainam, jo tehnikas dizainam ir jābūt kā saka „topā” t.i. jāpatīk, jo ja nepatiks neviens nepirks.
Otrs kritērijs tehnikas dizainam ir tāds, ka prece ver but domāta noteiktam cilvēku slānim vai gripai, labs piemērs ir mašīnas. Salīdzinot Opel ar Ferrari vai Ford ar Porsche ir tak atšķirība! Un atšķirība nav tikai cenā, bet ari dizainā, kaut arī mašīnas izgatavošana maksā gandrīz vienādi. Tikai vairāk naudas ir ieguldīta dizaina veidošanā un tāpēc šī mašīna cilvēkiem liekas pievilcīgāka un viņi ir ar mieru maksāt vairāk par to.
Trešais kritērijs ir tas ka dizaina veidotāji apzināti iedarbojas uz cilvēka zemapziņas instinktiem, lai pārdotu savu preci piemērs ir spēļu mantiņas – mīkstie lācīši, viņi ir tā taisīti lai mūsos aktivizētu vecāku instinktu, lai mes viņu gribētu pasargāt un samīļo! Tāpēc ari pieaugušiem cilvēkiem patīk tas mīkstās mantiņas. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −0,98 €
Комплект работ Nr. 1217224
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация