Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:218840
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.09.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
7.  Telpaugu iegādes iespējas    10
  Atsauces un izmantotā literatūra    11
Фрагмент работы

Ja viesmīlības uzņēmums nevēlas pastāvīgi nodarboties ar telpaugu apkopi, to var uzticēt apzaļumošanas uzņēmumiem, kuri parūpēsies par telpaugu pilnvērtīgu augšanu un labsajūtu (laistīšanu, mēslošanu, pārstādīšanu). Floristi izveidos brīnišķīgas griezto ziedu kompozīcijas (skat. att.), tādejādi ziedi vienmēr būs svaigi un radīs pozitīvu iespaidu par viesmīlības uzņēmumu.
Pēdējos gados viesmīlības uzņēmumi, izvēlās telpaugus nevis iegādāties, bet nomāt. Nomājot telpaugu uzņēmumam ir iespēja pēc kāda laika mainīt telpaugu kompozīciju, tādejādi sekot jaunākajām telpaugu dizaina tendencēm. Ja viesmīlības uzņēmuma interjerā nav telpaugi, bet tie ir nepieciešami kādam svarīgam pasākumam, tad telpaugu noma ir lieliska iespēja, kā uz īsu laiku ienest uzņēmumā „dzīvību” un radīt reprezentablu vidi.
Veids kādā viesmīlības uzņēmums iegādāsies un kam uzticēs telpaugu kopšanu ir atkarīgs no uzņēmuma finansēm, lieluma un vēlmēm. Nelieliem viesmīlības uzņēmumiem, vai uzņēmumiem, kuru interjerā nav liels skaits telpaugu labāk būtu pieņemt darbinieku (floristu), kurš koptu telpaugus un ja nepieciešams veidotu ziedu kompozīcijas. Interjeriem ar lielu skaitu telpaugu, labs risinājums telpaugu kopšanā būtu profesionāli fito dizaina uzņēmumi.
Protams ne ja telpaugu dēļ cilvēki apmeklē viesmīlības uzņēmumus, tomēr to klātbūtne ir svarīga viesmīlības atmosfēras radīšanai.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация