Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:346681
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.08.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 16 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija    3
  Annotation    4
  Ievads    5
1.  Mārketinga pārdošanas stratēģija    7
1.1.  Preču un pakalpojumu popularizācijas metodes    10
2.  Tiešā pārdošana un tās darbības funkcijas    13
2.1.  Tiešās pārdošanas startēģijas izstrādes faktori    15
2.2.  Tiešās pārdošanas popularizēšanas nianses    17
2.2.1.  Potenciālo klientu apzināšana    19
2.2.2.  Komunikācijas veidi    21
2.3.  Ieguvumi, ko sniedz tiešā pārdošana    25
3.  Uzņēmuma “AVON” tiešās pārdošanas stratēģija    27
3.1.  “AVON” darbības principi    29
3.2.  “AVON” tiešās pārdošanas konsultantu darba iespējas    31
3.3.  Tiešās pārdošanas ieguvumi    33
  Secinājumi un priekšlikumi    36
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    37
Фрагмент работы

IEVADS
XXI gs. piedāvāto preču un pakalpojumu klāsts ir bezgalīgs. Dzīvojot mūsu sabiedrībā nav iespējams neko neiegādāties. Patērēšanas fenomens ir ienācis katra ikdienā un kļuvis par pašsaprotamu parādību, kas ietekmē arī citas dzīves sfēras gan individuālā līmenī, gan arī sabiedrības līmenī, - cilvēki ir kļuvuši atkarīgi no patēriņa.
Līdz ar to ir mainījušies sabiedrības dzīves standarti un prasības. Mūsdienu sabiedrības pamatā ir patēriņa ideja, kas cilvēka laimi saista ar materiālo vērtību iegādi un patērēšanu. Nozīmīgu lomu pircēju uzvedība spēlē uzņēmumu mārketinga stratēģijas izstrādē, kas veicina uzņēmuma veiksmi un izaugsmi.
Mūsdienās ir par maz tikai ar tas, ka uzņēmumam ir labs produkts vai pakalpojums. Svarīgi ir pareizi to virzīt tirgū un ne tikai ieinteresēt potenciālo preces pircēju vai pakalpojuma izmantotāju, bet dažādiem veidiem panākt to, lai cilvēks no potenciālā klienta kļūtu par esošo klientu - pircēju.
Līdz ar to, uzņēmumam izstrādājot mārketinga stratēģiju tā ir jāplāno kā mārketinga aktivitāšu pamats, - reklāmas, sabiedrisko attiecību un pārdošanai ir jādarbojas vienā virzienā, tas nozīmē – saskaņā ar esošo stratēģiju. Tieši tādā veidā var panāk stratēģijas realizēšanos praksē, ieviešot to dzīvē. Pareizi izveidota un realizēta mārketinga stratēģija sniedz konkrētu rezultātu un pārdošanas apjomu pieaugumu.
Mārketinga stratēģijai jānosaka, kā uzņēmums sasniegs izvirzītos mērķus. Turklāt, mārketinga stratēģijai jāaptver to darbību kopums, kuras jāveic izvirzīto mērķu sasniegšanai, un tai jāattiecas uz mērķa tirgu, produkta diferencēšanu un pozicionēšanu, cenu veidošanas politiku, produkta sadali un virzīšanu, servisa līmeņa paaugstināšanu, darbību konkurences situācijā.
Šodien aktuāls ir jēdziens, kurš raksturo vienu no mārketinga aktivitātēm preču un pakalpojumu realizācijas stratēģijas izstrādes procesos - integrēto mārketingu komunikāciju (IMK) komplekss, kurš risina mārketinga teorijas atbildi par preču un pakalpojumu virzīšanas procesiem mūsdienu tirgū.

Viena no IMK sastāvdaļām ir arī pasaulē pēdējos gados populārā tiešā pārdošana, kuru aktīvi realizē daudzi uzņēmumi, radot tiešo komunikāciju ar patērētāju, tādā veidā individualizējot savu piedāvajumu un padarot to ne tikai par personisku, bet arī tendējot uz pierādīšanas faktoru, ka tas pircējam ir ne tikai vajadzīgs, bet arī nepieciešams.
Diemžēl Latvijā tiešo pārdošanu, kā savas saimnieciskās darbības pamatdarbību, pamatojoties uz Latvijas Tiešās tirdzniecības asociācijas datiem, veic tikai pieci uzņēmumi: “Avon”, “Eastcon”, “GNLD”, “Herbalife” un “Oriflame”.
Pamatojoties uz to, autors savā darbā izkatīs, kas tad īsti ir tiešā pārdošana, un kā tiešā pārdošana tiek plānota un realizēta uzņēmumā “AVON”
Kursa darba mērķis ir izpētīt, kā notiek tiešā pārdošana

Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация