Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:817556
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.03.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Tā kā prognozes tuvākajiem pieciem gadiem paredz ekonomikas recesiju, tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu īstenošanas termiņš būtu pagarināms no diviem gadiem līdz četriem gadiem (ar iespējām to pagarināt vēl par vienu gadu), kā tas noteikts Lietuvas likumā par uzņēmumu reorganizāciju. Šādā veidā likumdevējs varētu jau laicīgi sagatavoties nākošajiem pieciem gadiem, kuru laikā pat vislabāk izstrādātie uzņēmumu biznesa plāni var kļūt neīstenojami no pašiem uzņēmējiem neatkarīgu apstākļu dēļ.
Tiesiskās aizsardzības procesa veiksmīga īstenošana ir nenodrošināto kreditoru iespēja saņemt kaut daļēju savu prasījumu apmierināšanu, jo piemērojot maksātnespējas procedūru nodrošināto kreditoru cerības saņemt savu prasījumu apmierinājumu ir niecīgas. Arī nodrošinātais kreditors ir ieinteresēts tiesiskās aizsardzības procesa pasākuma plāna īstenošanā, jo šādā ceļā ekonomiskajā apritē pēc laika atkal nonāks tirgus dalībnieks, kas turpinās izmantot nodrošināto kreditoru, kas visbiežāk ir bankas, pakalpojumus arī turpmāk.
Maksātnespējas likumā jāparedz termiņš, kura laikā administratoram jāiesniedz tiesā pieteikums par tiesiskās aizsardzības procesa izbeigšanu un maksātnespējas procesa ierosināšanu, ja parādnieks nepilda tiesiskās aizsardzības procesa pasākuma plānu. Tas nepieciešams tādēļ, lai tiesiskās aizsardzības process tiktu izmantots atbilstoši likumā noteiktajam mērķim, bet gadījumā, ja tas vairs nav iespējams – ierosināta maksātnespējas procesa lieta.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация