Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:471777
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.07.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    5
1.  INFORMĀCIJAS TEHNOLOĢIJAS VIESMĪLĪBAS IESTĀDĒS UN TO STRATĒĢISKĀ NOZĪME    7
1.1.  Viesmīlības pārdošanas punkta sistēma    8
1.2.  Pārdošanas punkta aparatūra    13
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    17
3.  TIRDZNIECĪBAS AUTOMATIZĀCIJAS SISTĒMAS IZSTRĀDE VIESMĪLĪBAS UZŅĒMUMAM    20
3.1.  Tirdzniecības automatizācijas sistēmas ieviešana    20
3.2.  Tirdzniecības automatizācijas sistēmas ieviešanas noteikumi un likumi saskaņā Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem    24
3.3.  Vispārīgi noteikumi par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu tehniskajām prasībām    28
3.4.  SIA “UCS” apkalpošanas veidi    31
3.5.  Tirdzniecības automatizācijas sistēmas uzstādīšana viesmīlības uzņēmumā    35
  SECINĀJUMI    37
  PRIEKŠLIKUMI    39
  BIBLIOGRĀFISKAIS SARAKSTS    40
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Rakstot kvalifikācijas darbu un izstrādājot tirdzniecības automatizācijas sistēmu viesmīlības uzņēmumam autors ir secinājis:
1. Pēc darba izstrādes tika gūts priekšstats par to, no kā sastāv un kas jāņem vērā veidojot tirdzniecības automatizācijas sistēmu viesmīlības uzņēmumam.
2. Lai sasniegtu kvalifikācijas darba mērķi, vispirms bija jāapskata tirdzniecības automatizācijas sistēmu teorētiskā puse. Tika apskatīta tirdzniecības sistēmu nozīme, sistēmas iztrādes posmi, kuri sniedz būtisku informāciju veiksmīgai projekta iztrādei.
3. Kvalifikācijas darba praktiskajā daļā tika veidota tirdzniecības automatizācijas sistēma viesmīlības uzņēmumam SIA „Vīna Studija”. Sākuma posmā tā sevī ietvēra informācijas vākšanu par uzņēmumu, par uzņēmumā notiekošajiem procesiem. Pamatojoties uz šiem procesiem, tika pieņemts lēmums par piemērotāko programmatūru un tehniku.
4. Veicot programmatūras un aparatūras izpēti, autors secināja, ka tās izvēle Latvijas tirgū ir pietiekoši plaša un Latvijas veikalu tirgum atbilstoša.
5. Autors arī secināja, ka projektējot tirdzniecības sistēmu, ir jāzin ne tikai visi projektēšanas soļi, bet arī jāzin uzņēmuma mērķi, tagadnes un nākotnes vajadzības, lai tirdzniecības automatizācijas sistēma kalpotu ne tikai šodienai, bet tā būtu pieteikami elastīga arī nākotnē.
6. Runājot par izstrādātā projekta nākotnes perspektīvām, jāsaka, ka veikalu tehnoloģijas šobrīd ļoti strauji attīstās. Līdz ar to bija grūti prognozēt, kādi jauni tehniskie jaunievedumi tiks ieviesti mazumtirdzniecībā un vai tie neizkonkurēs jau esošos produktus. Tāpēc optimālo risinājumu bija diezgan grūti noteikt.
7. SIA "UCS" ir viens no vadošajiem uzņēmumiem viesmīlības sektorā, uzņēmums ir konkurētspējīgs, jo piedāvā unikālus pakalpojumus un produktus.
8. Pētot Latvijas Republikas likumdošanu saistībā ar tirdzniecības automatizācijas sistēmu ieviešanu uzņēmumos, tika secināts, ka kases sistēmām jāatbilst lielam daudzumam kritēriju, lai tās varētu uzstādīt un darbināt uzņēmumos.
9. Darba noslēguma posmā tika apskatīta projekta ieviešana uzņēmumā. Kā autors secināja, tad ieviešana ir diezgan laikietilpīgs process, jo liela laika daļa tiek patērēta sistēmas testēšanai un darbinieku apmācībai.
10. Pēc darba izstrādes var secināt, ka šīs tirdzniecības automatizācijas projekta mērķis ir sasniegts - ir izstrādāta optimāla tirdzniecības automatizācijas sistēma viesmīlības uzņēmumam. Izstrādātā sistēma varēs būtiski uzlabot uzņēmuma produktivitāti tieši paveiktā darba apjoma ziņā.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация