Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:167463
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.07.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es, (vārds, uzvārds), rakstīju patstāvīgo darbu par SIA RIMI Latvia darbību. Galvenokārt es apskatīju tirgus analīzi tikai Rimi lielveikaliem, sevišķi Rimi hipermārketam Liepājā, jo man ir personīga pieredze šajā uzņēmumā. Šis patstāvīgais darbs arī ir balstīts visvairāk uz maniem spriedumiem un pieredzes, nevis uz publicētu faktu materiālu. Faktu materiālu bija samērā grūti atrast, taču atrastais materiāls sniedza ļoti lielu informāciju par uzņēmumu, tā mērķiem un nākotnes plāniem. Darbu bija interesanti rakstīt, jo analizēt reālu uzņēmumu, izmantojot teorētiskās zināšanas, ir samērā grūti. Darba tapšanas gaitā es atklāju vairākus negatīvus aspektus uzņēmuma darbībā, kurus pirms tam nebiju pamanījusi. Atklājās arī problēmas un sīkas nepilnības uzņēmuma organizētībā, tāpēc arī darba tapšana bija tik interesanta.
1. MISIJA

RIMI Latvia uzņēmuma misija ir pārdot visdažādākā patēriņa preces klientiem par visizdevīgākajām cenām ar vislabāko pārdošanas servisu mazumtirdzniecības veikalu tīklā, kurš aptver visu Latviju, kā arī nodrošināt labus darba apstākļus saviem darbiniekiem.

2. UZŅĒMUMA KOPĒJIE MĒRĶI, STRATĒĢIJA
RIMI Latvia galvenais nākotnes mērķis, uz kuru tiek balstīta visa turpmākā stratēģija, ir iekarot vēl lielāku Latvijas tirgus daļu un nostiprināt savas pozīcijas Latvijas lielveikalu tirgū. Kopš RIMI Latvia dibināšanas 2001.gadā un kompāniju ICA AB (Zviedrija) un KESKO FOOD Ltd. apvienošanas RIMI Latvia ir strauji paplašinājis savu darbību Latvijas tirgū.…

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация