Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:920132
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.04.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Viss, kas notiek mums apkārt ir viens liels tirgus, kur darbojas kā pircēji, tā arī pārdevēji. Un nav jābūt sevišķi lielam speciālistam, lai to saprastu. Ja palūkojas apkārt, tad uzreiz ir redzams, ka pie mums tirgus ir piesātināts, izņemot atsevišķas, specifiskas sfēras, un konkurence ir liela, es pat teiktu, nežēlīga. Es pats strādāju uzņēmumā, kas nodarbojas ar apdares materiālu importēšanu, izplatīšanu un virzīšanu tirgū. Gandrīz katru dienu mums nākas sastapties ar jautājumiem, ar ko šis materiāls ir labāks, kapēc Jūsu materiāls ir lētāks, vai arī dārgāks? Tas pēc manām domām arī parāda to, cik tirgus ir pilns ar dažādām, vienāda pielietojuma precēm, par dažādām cenām. Tādēļ es izvēlējos rakstīt par šo tēmu.

Tirgus jēdziens.
Saimnieciskā vienība savu vajadzību apmierināšanai patērē dažādas preces. Tās iegūst divējādi – vai nu pilnībā izgatavo pati tā sauktajā naturālajā jeb eksistenci nodrošinošajā saimniecībā, vai arī specializējas un ražo noteiktu preci. Saražotā produkta pārpalikumu iemaina pret nepieciešamām cita veida precēm. Ražošanas specializācija un darba dalīšana ir progresīvāka saimniekošanas forma nekā naturālā saimniecība, jo darba ražīgums tajā ir augstāks. Tāpēc priekšroka tiek dota maiņas jeb tirgus saimniecībai, jo specializācija rosina vienam saimnieciskajam subjektam mainīt preces ar otru, parādās jauns ekonomisks jēdziens – tirgus. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1210601
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация