Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:466901
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.09.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mana kursa darba tēma ir ‘’Tūrisma attīstības iespējas Talsos’’. Šo tēmu mani pamudināja izvēlēties personīgās simpātijas pret, manuprāt, ļoti skaisto, interesanto un pievilcīgo mazpilsētu – Talsiem. Bet tas nebūt nebija primārais iemesls šī darba tēmas izvēlei. Daudz svarīgāki man likās iemesli, kas kavēja pilsētas attīstību, un kā aktuālu faktoru varu minēt šobrīd, manuprāt, pārāk mazo informācijas pieejamību jeb reklāmu par Talsiem. Daudz vairāk tiek reklamēts pats Talsu rajons, atstājot novārtā pašu šī rajona administratīvo centru, respektīvi, Talsus. Manuprāt, šai deviņu pakalnu pilsētai – Talsiem ir liels potenciāls attīstīties un attīstīt plašāku tūrisma industriju, tāpēc šajā darbā cenšos pievērst lielāku uzmanību tieši šai pilsētai un tūrisma attīstībai tajā.
Pamatā centīšos apskatīt trīs galvenos jautājumus, lai izprastu tūrisma attīstības iespējas. Kā arī, lai uzzinātu, kādi tad ir faktori, kas aizkavē tā attīstību un kādas ir iespējas tūrisma industrijai pilnvērtīgi attīstīties? Mēģināšu izanalizēt cēloņus, lai skaidrāk saprastu rezultātu un to iespējas pilnveidojoties. Vispirms centīšos iepazīstināt ar pašu pilsētu, respektīvi, ar tās vēsturi, ģeogrāfisko stāvokli un tūrisma resursiem, ko tā piedāvā, noskaidrojot, kas tad īsti ir Talsi? Otrkārt, pievērsīšos jautājumam, ko Talsi ir spējīgi piedāvāt? Tas nozīmē, ka apskatīšu tās tūrisma produktu. Visbeidzot, centīšos noskaidrot, kas ietekmē tūrisma attīstību Talsos? Pievērsīšos tūrisma attīstību ietekmējošo faktoru analīzei, kā arī pievērsīšos ceļa izpētei, dodoties uz Talsiem, lai izpētītu cik daudz iespēju var izmantot, esot ceļā uz galveno mērķi.
Problēma, kurai pievērsos šajā darbā, manuprāt, ir diezgan svarīga arī pašas pilsētas attīstībai, tāpēc šajā darbā kā primāro uzdevumu esmu izvirzījusi noskaidrot un izpētīt cēloņus, kuri ietekmē tieši tūrisma attīstību šājā reģionā, līdz ar to arī izpētot vismaz vienu no pašas pilsētas attīstības kavējošiem faktoriem. Pievēršoties tūrisma nozares attīstībai pilsētā, kaut vai nedaudz, tomēr, pievērsos arī Talsu attīstībai kopumā, jo, manuprāt, tūrisma nozarei tajā ir būtiska loma.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,48 €
Комплект работ Nr. 1118159
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация