Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:385536
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.11.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Saīsinājumi    4
  Ievads    5
1.  Uzkrājumu veidošana    7
1.1.  Uzkrājuma uzdevuma un formas noteikšana    7
1.2.  Reglamentējošie normatīvie akti    10
2.  Uzkrājumu izmantošana    14
  Secinājumi    16
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    17
Фрагмент работы

Skatot jautājumu par uzkrājumu veidošanas procesu un izmantošanas kārtību, vispirms ir jānosaka vadmotīvi un mērķi, kas ir pamats jebkāda veida saimnieciskās darbības sekmīgai attīstībai.
Pirmkārt, šeit būtu jāmin katra indivīda vēlme dzīvot sakoptā dzīves telpā, ar ko sašaurinātā izpratnē mēs saprotam apkārtējo vidi, t.i. ēkas kurās mēs dzīvojam un tām pieguļošās teritorijas. Paaugstinoties iedzīvotāju maksātspējai palielinās arī vēlme pēc komforta, un pateicoties zinātnes un tehnikas progresam tas arī ir realizējams.
Otrkārt, ir jānodrošina visu ar likumiem, kas nosaka kārtību kādā ir uzturami un apsaimniekojami privātīpašumā esošie NĪ, noteikto prasību izpilde, jo īpašnieka status piešķir ne tikai tiesības, bet arī pienākumus un atbildību.
Ievērojama dzīvojamo ēku daļa, pastāvot iepriekšējai valsts sistēmai, kas nepieļāva dažādas privātīpašuma formas, tika ekspluatētas bez papildus līdzekļu ieguldīšanas, līdz ar to šobrīd ir ļoti sliktā tehniskā stāvoklī. Energoresursi tolaik tika dotēti, līdz ar to šo resursu patēriņa samazinājums nebija aktuāls un daudzviet pat tehniski iespējams. Šobrīd, atklātās tirgus ekonomikas apstākļos, kad par energoresursiem ir jāmaksā pasaules energoresursu tirgū noteiktās cenas, šie maksājumi sastāda ievērojamu iedzīvotāju ienākumu daļu, un šo izdevumu samazināšana ir ļoti būtiska. Tām ēkām, kurām siltuma noturība un vispārējais tehniskais stāvoklis ir labs var papildus veikt dažādus gan vizuālā skata, gan infrastruktūras uzlabojumus, tādejādi palielinot savam īpašumam pievienoto vērtību.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация