Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:431807
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kursa darbam ir izvēlēts temats - uzņēmuma ienākuma nodoklis un peļņas aprēķināšana. Manuprāt, šīs tēmas ir ļoti aktuāls.
Latvijas Republikas likums ''Par uzņēmumu ienākuma nodokli'' darbojas no 1995.gada, un pagājušajos gados likumā deviņas reizes tika ieviestas izmaiņas. Pēdējo reizi - ar Latvijas Republikas likumu, ko Saeima pieņēma 1999.gada 25.novembrī., Valsts prezidente pasludināja un publicēja 1999.gada 15.decembrī. Daļa no pieņemtajiem grozījumiem stājās spēkā 2000.gada 1.janvārī, savukārt dažas likuma normas piemērojamas, sākot ar 1999.gada taksācijas periodu. Šo izmaiņu apjoms ir ievērojams, taču principiāli tās tikai koriģē likuma posteņus. Tādēļ mans kursa darba mērķis ir apskatīt likumu ''Par uzņēmumu ienākuma nodokli'' un ieviestās izmaiņas.
Kursa darbā tiks apskatīts laika periods, kopš darbojas Latvijas Republikas likums ''Par uzņēmumu ienākuma nodokli'', tas ir, kopš 1995.gada līdz pat pēdējām izmaiņām 1999.gadā, kā arī nedaudz apskatīšu laika periodu, kad bija spēkā peļņas nodoklis.
Kursa darbā tiks apskatīts uzņēmuma ienākuma nodoklis Latvijas Republikā.
Rakstot kursa darbu, es izmantoju likumu ''Par uzņēmumu ienākuma nodokli''; Valsts Ieņēmumu dienesta metodiskos norādījumus attiecībā uz uzņēmumu ienākuma nodokli, kā arī Valsts Ieņēmumu dienesta ievietoto informāciju Internetā, kurā ir pieejami statistikas dati par nodokļu nomaksu, tiesību akti un informācija nodokļu maksātājiem par izmaiņām nodokļu normatīvajos aktos. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация