Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:180768
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.03.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Apgrieztā piramīdveida struktūra uzsver, ka visam, kas tiek uzņēmumā veikts, jānotiek klientu, nevis vadības vai personāla labā. Šī pieeja parāda, ka klients ir patiesi vissvarīgākais .Biznesa prioritātes ir tam pakārtotas. Klientu apkalpošanas darbiniekiem ir noteicošā loma klienta uzskatu veidošanā par uzņēmumu un produkta zīmolu. Lai darbinieki atstātu pietiekami labu iespaidu uz klientu, tie ir labi jāapmāca, tāpēc mācību organizēšanai ir jāpiešķir pietiekami daudz līdzekļi.
Mūsdienās, lielākā daļa darbinieku vēlas strādāt tādu darbu, kurā būtu iespēja saņemt labu un atbilstošu atalgojumu. Tāpēc uzņēmumam saviem darbiniekiem jāmaksā atbilstošs un konkurētspējīgs atalgojums, turklāt ar tā palīdzību jāveicina darba izpildes kvalitātes uzlabošanās. Efektīvs atalgojums palīdzēs noturēt darbiniekus un veidot viņiem motīvus savu darbu veikt izcili. Darba devējiem arī jānoskaidro kāda līmeņa atalgojumu par līdzīgiem amatiem maksā attiecīgajā nozarē. Uzņēmumam būtu jāseko līdzi izmaiņām atalgojuma tirgū, pretējā gadījumā draud atpalikt no tirgus līmeņa un uzņēmumā pieaugs kadru mainība. Papildu atalgojums var tikt izmantots, kad darbinieks ir sasniedzis noteiktu spēju līmeni. Atalgojuma līmenim jābūt ieguldītā darba un pūļu vērtam, kā arī reāli sasniedzamam. Nosakot standartus, lai saņemtu prēmiju, darbinieki pūlēsies savu darbu paveikt pēc iespējas ražīgāk.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1114584
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация