Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:291843
 
Оценка:
Опубликованно: 11.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Pielietojot LETA sniegto mēneša monitoringu, ko saņemam elektroniski, saņemam mēneša publicitātes analīzi un apskatus. Nozare.lv abonējam mūs interesējošo nozaru ziņu lenti.
Monitorings dod iespēju koncentrētā veidā iepazīties ar Latvijas medijos publicēto informāciju gan par „Rimi Latvia” uzņēmumu, gan konkurentiem, gan nozari kopumā. LETA sniegtie pakalpojumi vislielāko atvieglojumu ikdienas darbā sniedz, protams, „Rimi Latvia” mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļai. Ja agrāk nodaļa nereti tērēja laiku tam, lai pēc kolēģu pieprasījuma sameklētu un kopētu kādas publikācijas vai pasūtītu sižetu ierakstus, tad tagad kolēģu rīcībā ir elektroniskais LETA mediju monitorings ar saiti uz viņus interesējošo publikāciju vai sižetu. Ar šo sistēmu tiek ietaupīti kā laika, tā finanšu resursi. Mēneša publicitātes analīze dod „Rimi Latvia” iespēju vērtēt un analizēt uzņēmuma atspoguļojumu medijos un novērtēt, kā medijos tas izskatās uz konkurentu fona un nozarē kopumā.
Izvērtējot uzņēmuma SIA „Rimi Latvia” sadarbību ar masu medijiem, var spriest, ka uzņēmums aktīvi izmanto sniegtās iespējas, publicējot sevi dažādos medijos- gan presē, gan radio, gan TV. Bet nestāvot uz vietas, arī „Rimi Latvia” iet līdz ar tehnoloģiju attīstību un vairāk sāk atbalstīt interneta iespējas un sociālo saitu pielietošanu. Kopumā vērtējot „Rimi Latvia” medijos netiek negatīvi atspoguļots, kas liecina par pozitīvi izteiktām attiecībām ar Latvijas pārstāvētajiem medijiem. Attiecības tiek uzturētas un veidotas pamatā uzturot savstarpēju cieņu un uzticēšanos, lai gan katrai no iesaistītām pusēm vēlamais komunikāciju mērķis ir atšķirīgs.6

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1241096
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация