Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:157637
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Misija – „Risipere” apņemas nepārtraukti pilnveidot uzņēmuma darbības sniegumu, organizējot pasākumus. Nodrošināt sniegto pakalpojumu atbilstību klientu vēlmēm, kā arī nodrošināt darbinieku veselībai un drošībai piemērotu vidi.

3 stratēģiskie mērķi

Viens svarīgākajiem stratēģiskajiem mērķiem ir iegūt sava tēla atpazīstamību šajā nozarē, jo bieži vien klients izvēlas tikai tāpēc, ka šis uzņēmums ir iepriekš izdarījis savu darbu kvalitatīvi un viņam var uzticēties. Ir vieglāk piesaistīt klientus un paplašināt piedāvājumu.
Ļoti svarīgi ir panākt, ka uzņēmums savos pirmajos darbības gados iegūst sava darba tirgus iekarošanu, lai tam būtu savi pastāvīgi klienti un rastos arī jauni.
Tā kā uzņēmums ir samēra vēl jauns, tam ir svarīgi īslaicīgā laikā nodrošināt pēc iespējās lielāku rentabilitāti – samazināt izmaksas un iegūt pēc iespējas lielāku peļņu. Taču tas tik vienkārši, jo ir vajadzīgs laiks, lai spētu izanalizēt, kas pasākumos nav bijis vajadzīgs, kur varētu ieguldīt, lai iegūt pēc iespējas lielāku peļņu.

9 taktiskie mērķi
Uzglabāt materiālus no pasākumiem, lai pēc tam tos varētu parādīt klientam un tam būtu vieglāk redzēt firmas piedāvātās iespējas.
Izglītot klientu pasākumā tematu vakara gaitā, tas būtu domāts tā, lai ne tikai klientam būtu labi pavadīts laiks, bet viņš būtu zinošāks par to, ka skatoties pēc attiecīgās vakarā tematikas bijušas tādas spēles vai dejas, utml.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация