Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:847346
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.04.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Uzvedības normas oficiālās pieņemšanās    4
  Ielūgums    4
  Ierašanās un aiziešana no pasākuma    6
  Došanās pie galda un izturēšanas pie tā    7
  Dodamies uz balli    9
  Secinājumi    11
  Literatūras saraksts    12
Фрагмент работы

Juristu profesijas pārstāvjiem ikdienā nākas saskarties ar visdažādākajiem cilvēkiem, arī citu valstu pilsoņiem, oficiālām personām, vēstniecību darbiniekiem.
Šobrīd ar vien biežāk notiek dažādas oficiālas pieņemšanas, kuras rīko ārvalstu vēstniecības, dazādu firmu pārstāvniecības. Šie oficiālie pasākumi prasa tādu īpašu uzvedības normu pārzināšanu, ar kādām nenākas saskarties ikdienas dzīvē.
Lai arī oficiālās pieņemšanas nav pasākums, kuru nākas apmeklēt ikdienā, tomēr šādu pasākumu etiķetes nepārzināšana nav pieļaujama un ar oficiālu pieņēmšanu norises pamatprincipus ir jāzin katram inteliģentam cilvēkam, kuram ikdienā nākas saskarties ar plašu personu loku. Pretējā gadījuma var izveidoties ļoti nepatīkama un neveikla situācija, kura var radīt problēmas gan pašām tās izraisītājam, gan arī pasākuma organizētājiem un vadītājiem.
Lai izvairītos no šādiem starpgadījumiem, es savā ieskaites darbā īsi mēģināšu aprakstīt galvenos uzvedības noteikumus oficiālās pieņemšanas: par ielūgumu izsūtīšanu un atbildēšanu uz tiem, par ierašanos un aiziešanu no pieņemšanā, par viesu sēdināšanu pie galda un uzvedību pie tā.
Pašlaik mūsu sabiedrībā sāk atjaunoties arī senās balles tradīcijas. Gadās saņemt ielūgumu uz balli un tad konstatēt, ka nav īsti skaidrs, ko tagad darīt, ko vilkt mugurā, kā ierasties ballē, kā tur uzvesties. Tāpēc es savā ieskaites darbā vēlos izpētīt arī jautājumu par uzvedību balles, kuras gan tāpat kā oficiālās pieņemšanas, nav ikdienas pasākumi, bet tieši tāpēc, var radīt dažādas problēmas un neveiklas situācijas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация