Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:623868
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.02.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Raitis ir dzimis Latvijā, pilsētā Madona. Izveidojis veiksmīgu karjeru Cēsīs. Kopš 25. gadu vecuma Raitis ir izvēlējies savu dzīvi sasaistīt ar Uzņēmējdarbību. Uzņēmējs ir dzimis 1969. gadā. 1. jūnijā nosvinēja 35. gadu jubileju. Raitis ir pirmais bērns lauksaimnieku ģimenē. Uzņēmēja karjeras kāpnes vel līdz šim turpinās, ar katru gadu uzņēmums pilnveidojas un paplašinās. Droši vadītājs apgalvo, ka lielākie peļņas augļi ir patreizējos gados.
Neilgi pēc armijas veiksminieks apprecējās. Izvēlētā līgava, pēc profesijas ir bilancspējīga grāmatvede. Ar lielu ievērību un uzraudzību veic grāmatvedības pienākumus, sava vīra uzņēmumā. Uzņēmējs nepieļauj tādu domu, kā kādreiz sievai spētu nodarīt sāpes un ciešanas. To apliecina divi mīlestības augļi, par kuriem rūpējās abi līdz sirds dziļumiem. Pēc izcelsmes Raitis un sieva Elita ir kalpotāji apkārtējai sabiedrībai.
Veikalu īpašnieks naudu neiznieko veltīgi, iegādājoties materiālās kaprīzes. Materiālā stāvoklī esot vidējais slānis, kopš bērnības.
Skolā apgalvo, ka esot bijis liels resgalis, kam patika vienmēr būt uzmanības centrā. Mācības skolā neesot sagādājušas grūtības, vienmēr liecībā atnesa labas atzīmes. Personība apzināti veicināja savas karjeras izaugsmi pēc armijas. Armija viņam asociējās kā dzīves skola, kura cilvēku izveido ar vēl lielākām darba spējām, nenolaidīgu dzīves veidu un pavisam citu skatījumu uz dzīvi.
Tita Rembranta van Reina dzīves gadi (1641 – 1667). Dzimis Nīderlandē, pilsētā Amsterdama. Pirmais bērns gleznotāja ģimenē. Veiksmīgu karjeru izveidojis Holandē. Mērķtiecīgi gūtu dzīves panākumus ir beidzis skolu ar izcilām sekmēm. Ievērojamākie slavas gadi divdesmit piecu gadu vecumā. Apprecējies ar bagātu sievu Magdalēnu. Sieva Magdalēna dzimusi bagātā Holandiešu ģimenē. Ar inteliģento sievu nodzīvo visu savu mūžu.
Tita veiksmīgie skolas gadi, ir kā sapnis citiem klasesbiedriem. Viņam bija „siltumnīcas apstākļi” . Pēc skolas beigšanas, kad van Reins bija sasniedzis pusaudžu vecumu, viņa tēvam atņēma visu, naudu, māju, gleznas, pilnīgi visu kas bija dārgs un svēts izcilam gleznotājam. Van Reina tēvs naudu nežēloja, iedzīvojās tik lielos parādos, ka vairākus gadus bija jādzīvo šķirtai ģimenei, lielos trūkuma apstākļos. Dēls ļoti mīlēja savu tēvu un solīja, ka no šīs netaisnības visus izpestīšot, un tēva vecumdienas nodrošinās ar visu, kas tēvam būs vajadzīgs. Lai Tits varētu pabeigt augstskolu par viņu gādību uzņēmās tēva māsa. Tēva māsa Rembranta dēlam aizdeva lielu naudu, kuru viņš ieguldīja, komercdarbības nolūkos. Iznomāja plašas telpas, Amsterdamas centrā. Lielajā ēkā jaunais uzņēmējs ierīkoja lielisku stūrīti, tēva gleznām. Pārdeva ne tikai gleznas, bet arī antīkus priekšmetus. Tēva gleznas brauca iegādāties no malu malām, bagāti cilvēki. Pēc gada jau varēja iegādāties, pasaulē dārgākās un skaistākās gleznas. Lielie panākuma gadi beidzās ar ļoti briesmīgu nāvējošu slimību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация