Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:669711
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.03.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Izvēloties slavenību kā reklāmas seju pastāv liels risks, ka slavenības uzvedība var apkaunot uzņēmuma tēlu. Ja slavenība pārkāpj likumu vai tiek iesaistīta kādā citā skandalozā notikumā, cieš arī uzņēmums, jo ja sabiedrībai slavenība vairs neasociēsies ar neko labu, tad arī nepatiks reklāmas, kurās ir konkrētā slavenība. Lai censtos izvairīties no šādas situācijas, uzņēmumi parasti veic pētījumu par slavenību, cenšas noskaidrot, kas notiek personīgajā dzīvē un vēl kādu papildinformāciju par slavenības uzvedību ikdienā, kaitīgajiem ieradumiem. ( Belch&Belch, 2012)
Slavenību izmantojums reklāmā, nesola to, ka pēkšņi pārdošanas apjomi pieaugs. Slavenības izmantojums reklāmā ne vienmēr atmaksājas uzreiz peļņas ziņā, taču tas var uzlabot uzņēmuma tēlu ilgtermiņā. Laba uzņēmuma tēla veidošana atmaksāsies tajā brīdī, kad patērētājs konstatēs vajadzību pēc kāda konkrēta produkta vai pakalpojuma un no līdzīgiem produktiem dos priekšroku tam, kura zīmola tēls būs labāks, vērtīgāks pircēja acīs. Zīmola vērtību var celt ar slavenību iesaisti reklāmās. (Rosengren, Dahlen,2013)
Visvairāk pelnošās slavenības pēdējā desmitgadē ir golfa spēlētājs Taigers Vudss, NBA basketbolists Džeims Lebrons, futbolists Deivids Bekhems un tenisiste Marija Šarāpova un Serēna Vilijamsa( Belch&Belch, 2012)

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −8,48 €
Комплект работ Nr. 1371619
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация