Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:369156
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


Šis ir projekts kura tēma ir vulkāns.Vulkānu ir ļot daudz uz šīs pasaules.Šinī projektā mēs aplūkojām ne tik daudz kā vulkāns darbojas vai tā arējo izskatu,bet vairāk aplūkojā dažādu vulkānu izvirdumus vai atsevišķi kādas salas vai valstis kurās vulkānu ir vairāk nekā citur pasaulē vai arī to izvirdumi notiek biežāk nekā citur pasaulē t.i. mēs aplūkojām Itālijas vulkānus un Islandes.No šī darba var iepazīties un uzināt dudaudz ko interesantu kas var noderēt varbūt arī nākotnē(kad brauksi uz to vietu vai arī kā citādi).Ceru ka jums patiks šis darbs.Un ieejot caur šīm durvīm jūs ieiesiet vulkānu pasaulē.


Vulkāni
Kas ir vulkāni?Tas ir magmas izvirdums zemes virspusē kas rodas zemes garozas plātnēm nobīdoties (t.i. dažviet zemes garoza plešas plašumā vai arī spiežoties kopā).Vulkāni ir dažādu veidu un izskata.
Dzīvot darbīga vulkāna tuvumā ir nedroši.Kad aktīvais vulkāns sāk darboties,no krātera vulkāna virsotnē paceļas dūmu un karstu pelnu mākonis,kvēlojošā lava plūst lejup pa nogāzi,sadedzinot visu,kas kadās tās ceļā.Vulkānu darbību izraisa milzīgu iežu masīvu ,kurus sauc par plātnēm , kustība zemes virsējos slāņos.Kad plātnes saduras vai attālinās, no zemes dzīlēm izlaužas izkusuši ieži apmēram tajā vietā , kur plātnes saduras.Pasaulē ir ap 850 darbīgo vulkānu.To lielākā daļa atrodas tā saucamajā zemes uguns lokā,kas aptver Kluso okeānu.Vulkāni sastopami arī okeānā , kur tie veido zemūdens kalnus un salas,piemēram Havajas.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1159528
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация