Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:691796
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.09.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Savā darbā vēlos aprakstīt izmaiņas, ko vairāku gadu garumā ir piedzīvojusi iestāde un tās zīmols, ar kuru, nepārspīlējot, ir nācies saskarties visiem Latvijas iedzīvotājiem un, protams, arī man, proti – Valsts akciju sabiedrība Latvijas Pasts (turpmāk tekstā - LP). Pastam vienmēr ir bijusi liela nozīme, kopš vien cilvēki ir vēlējušies savus sūtījumus nogādāt kādam citam lielākā vai mazākā attālumā un pasta pakalpojumi ir tikuši padarīti oficiāli pieejami par noteiktu samaksu visiem, kas to vēlas. Dažus no pasta pakalpojumiem nevar dublēt neviena cita institūcija, arī pasta garā vēsture ļauj tam baudīt unikālu statusu un iedzīvotāju uzticību, jo bez sava nacionālā pasta uzņēmuma nav iedomājam neviena mūsdienu valsts.
Pasta vēsture Latvijā bijusi gara un tā statuss mainījies, saglabājot pamata pakalpojumus. Kā vēsta LP māja lapa, par pasta dibināšanas gadu Latvijā pieņemts uzskatīt 1632.gadu, Latvijas valsts nodibinātās pasta iestādes sāka darboties kopš 1918.gada, savukārt 1992.gada 2.janvārī tika dibināts LP mūsu dienu variants - valsts uzņēmums "Latvijas pasts". Latvijā daļu no LP pakalpojumiem pašlaik spēj piedāvāt tikai abonēšanas centrs „Diena”.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация