Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:136587
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Zīmoliem mūsdienās ir ļoti liela nozīme. Tiem lielu uzmanību pievērš gan pašu preču un pakalpojumu radītāji, gan to patērētāju, bet, protams, ne visi. Ir uzņēmumi, kā arī pircēji, kam zīmols neizsaka neko, un lielāks noteicējs ir cena. Taču, lielākajai sabiedrības daļai tomēr ir kāds, vismaz viens iemīļots zīmols, kuru tā nemanīs pret citu zīmolu.
‘’Sen senos laikos zīmoli bija parastas sadzīves preces – ziepes, tēja, veļas pulveris, apavu krēms; apnicīgi ikdienas izstrādājumi, kurus izlieto, un nopērk citus vietā. Zīmols bija pastāvīguma, atbilstības simbols. Preču viltošanas, droši neprognozējamas iedarbības un mainīgu cenu laikmetā zīmols simbolizēja standarta kvalitāti, kvantitāti un cenu. Zīmola imidžs jeb tēls radīja priekšstatu par preci un balstīja to tirgū.
Mūsdienās viss ir apgriezies kājām gaisā – zīmoli valda pār pasauli. Šodien mēs lielākoties uztveram izstrādājuma funkcijonālās īpašības kā pašas par sevi saprotmamas, un, tēlam pieliekot zīmolu pamatā, tas vairs nav tikai šo zīmolu tēls – tas ir arī mūsu tēls.
Brandings jeb zīmolu veidošana ir process, kurā tiek izstrādāts organizācijas brands jeb zīmols.
Tā mērķis: radīt organizācijas, preces vai pakalpojuma "personību" un tēlu. Oriģināli vārds "brand" nozīmē "iedezināt zīmi", tā uzdevums: "iededzināt" patērētāju atmiņā noteiktu tēlu un asociāciju kopumu par preci vai pakalpojumu. Brands sasaista objektu ar noteiktām asociācijām, piešķir precei vai pakalpojumam papildus nemateriālo vērtību un atšķir to no konkurentu piedāvājuma.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация