Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:156047
 
Оценка:
Опубликованно: 20.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Zīmola vēsture    4
  Logo    6
  Produkcija    7
  Iesaiņojums    8
  Zīmola veikali    9
  Mājās lapa    10
  Jaunie zīmola īpašnieki    12
  Nobeigums    13
  Pielikums (attēli)    14
  Secinājumi    24
  Literatūras saraksts    25
Фрагмент работы

Nobeigums
Rakstot referātu, es atklāju priekš sevis daudz ko jauna. Es uzzināju, ka tieši “Laimas” zīmols kļuva par šokolādes ražošanas sākumu ne tikai Latvijā, bet arī, visā Baltijā. Strauji attīstoties, zīmols salīdzinoši īsā laika posmā spēja sasniegt pasaules popularitāti. Manuprāt, ne divi Pasaules kari, ne Padomju okupācija netraucēja tā darbībai, bet tieši otrādi, deva lielu ieguldījumu “Laimas” tālākā attīstībā.
Jo, lielāko daļu “Laimas” produkcijas, kuru mēs šodien redzam veikalu plauktos, bija, pirmoreiz, izdomāta un izgatavota tieši tajos laikos. “Lācītis Ķepainītis”, “Vāverīte”, “Sarkanā magone” un daudzi citi šodienas iecienītākie zīmola saldumi, bija arī vismīļākie jaunības gardumi mūsu vecākiem. Pateicoties, interesantajam saldumu iesaiņojuma noformējumam, unikālajai gaumei un oriģinālo gatavošanas reeepšu saglabāšanai, “Laima” spēja iemīlēt sevī ne tikai Latvijas, bet arī visus citus “saldo zobu” cilvēkus no bijušās Padomju Savienības valstīm. Kļūstot par vienu no spēcīgākajiem konkurentiem saldumu jomā. Tā kļuva arī par vienu no mūsu valsts vizītkartēm, pateicoties kurai Latviju sāka atpazīt tālu ārzemēs.
Taču, ieejot 21. gadsimtā, “Laima” esot zaudējusi visu savu slāvu! “Dzenoties” pakaļ jaunājām saldumu pasaules tendencēm un nākot klāt ar jaunām receptēm un garšām, zīmols ir zaudējis savu kvalitāti un prasmi! Kuru dēļ, arvien vairāk “Laimas” pazinēju sāka atteikties ni iecienitākā zīmola, vai arī, pilnībā aizstāt tā produkciju ar citiem saldumu ražotājiem. Turklāt, pēdējos piecus gadus Latvijas saldumu zīmols “Laima” vairs nepieder mūsu valstij, kas ievērojami pasliktina mūsu tautsaimniecību Latvijā.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация