Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 1.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 2.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 3.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 4.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 5.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 6.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 7.
  • Конспект 'Tirgus izpēte par SIA "Pure Food" persiku ievārījumu', 8.
Фрагмент работы

5. Iegūtie rezultāti
Apkopojot rezultātus diagrammās , ir iespējams vizuāli vieglāk uztvert respondentu atbildes. Apkopotos datus skatīt pielikumā Nr 2.
Pēc aptaujas varam secināt arī to, ka sievietes ir aktīvākas anketu aizpildītājas nekā vīrieši, procentuāli tas ir 79 pret 21!
Apkopojot rezultātus secinu, ka attieksme pret jaunumu-persiku ievārījumu ir pozitīva, tādēļ „Pure Food” nolemj to ražot. Vēl „Pure Food” nākotnē domā ražot arī ābolu un ērkšķogu ievārījumus, jo aptaujātie ierosinājumos visbiežāk minējuši tieši šos ievārījumus.
Secinu arī to, ka reklāmas, lai atpazītu „Pure Food” produkciju nav nepieciešamas, jo lielākā daļa, 79 %, atpazīst šo firmu. Derētu gan piedomāt kā samazināt cenu, jo 43% aptaujāto atzīst, ka cena viņus neapmierina.

Atlants