-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!AS "Preiļu siers" finanšu analīze
Дипломная для университета79
... . A/S ”Preiļu siers” ir viens no ... . A/S ”Preiļu siers” katru gadu ir ...
Просмотреть -
AS "Preilu siers"
Презентация для средней школы21
... A/s „Preiļu siers” ir lielākais siera ... . A/s "Preiļu siers" ir vienīgais populārās ... . A/s „Preiļu siers” ražo cietos sierus ... . A/s Preiļu siers vadība nepārtraukti domā ...
Просмотреть -
Zilais siers "Dor blu"
Презентация для средней школы9
... krāsu Secinājumi Zilais siers ir viens no ... klātbūtnes dēļ Zilais siers ir viens no ...
Просмотреть -
Piena pārstrādes nozares uzņēmumu finanšu stāvokļa novērtējums
Реферат для университета41
... ar AS Preiļu siers, jo 2019.gadā ... , savukārt AS Preiļu siers tika gūta 3 ... gan AS Preiļu siers, gan AS Smiltenes ... . Gan AS Preiļu siers, gan AS Smiltenes ...
Просмотреть -
Siera ražošanas projekts
Реферат для университета101
... tauku daudzums. Rikotta siers tiks pildīts 350 ...
Просмотреть -
Uzņēmuma saimnieciskās darbības paplašināšanas projekts
Дипломная для университета64
... par AS “Preiļu siers” noteikto cenu, kas ... no AS “Preiļu siers” uzņēmuma svārstībām ir ...
Просмотреть -
Piena produktu marķējumu nozīme patērētāju informētības veicināšanā
Реферат для средней школы33
SECINĀJUMI 1. Piena produktus klasificē: • pēc tajos esošo uzturvielu satura; • pēc ražošanas procesā iegūtajiem galaproduktiem. 2. Piens un piena produkti ir lielisks kalcija ...
Просмотреть -
Preiļu novada tēla - "Siera galvaspilsēta" - attīstības analīze
Реферат для университета23
... ”; A/S “Preiļu siers”, latgaliešiem un gastronomiju ... , A/S “Preiļu siers”, siera skulptūras, slavenais ... “Čedars” siers. Taču tas viss ...
Просмотреть -
Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"
Реферат для университета9
... salīdzinoši zema cena. Siers ir bāli dzeltenā ... , ne sliktās. 3. Siers ar pelējumu ir ...
Просмотреть -
Prakses atskaite restorānā SIA "Liepziedi un Rozmarīns"
Реферат для средней школы13
Secinājumi un priekšlikumi Secinājumi: 1. Klientu piesaistei un noturēšanai tiek izdomātas dažādi citi pakalpojumi bez ēdināšanas. Kā, piemēram, bērnu stūrīts mazajiem ...
Просмотреть -
Bankets
Конспект для средней школы20
1) Maksa par 1 personu: 2.55 + 3.12 + 3.99 + 1,52 + 0.96 + 3.56 + 2,64+2,30+0,80+0,51+16,16+1,00= 39,11 eiro 2) Maksa par 20 personām: 20 * 39,11= 782,20 3) Pašizmaksa uz 1 ...
Просмотреть -
Restorāna koncepts
Реферат для университета70
8.2. Nodaļas secinājumi Apkopojot 8.nodaļā iekļauto informāciju ir skaidrs, ka: • Restorāna “Vīzija” vadībai ir skaidrs kādam teorētiski ir jābūt uzņēmuma fianšu plānam; • Ir ...
Просмотреть -
Izejvielu un noliktavu aprēķins
Образец документа для университета5
Piena, gastranomijas, dārzeņu, augļu un ogu produktu ledusskapis: 26,3 Ledusskapja parametri Kopējais tilpums 45 l Augstums 51 cm Garums 45,2 cm Platums 44 cm Gaļas, ...
Просмотреть -
Restorānu prakses atskaite
Отчёт по практике для университета48
SECINĀJUMI 1. Restorānam ir nepieciešams izveidot atsevišķu piebraucamo ceļu piegādātājiem, jo to kustība notiek haotiski, kā arī vienlaicīgi ar klientu ierašanos, tādējādi ...
Просмотреть -
Asinsgrupas ietekme uz cilvēka organismu
Реферат для университета12
Оцененный!Līdz ar kromanjoniešu rašanos apmēram 40 000 gadu p.m.ē. cilvēce virzījās uz uztura piramīdas virsotni, kļūstot par visbīstamākajiem uzbrucējiem uz zemes. Viņi sāka doties medībās ...
Просмотреть -
Antimikrobiālas vielas pienā, to salīdzinājums ar konservantiem
Реферат для университета14
Secinājumi Piena antibakteriālām vielām ir tikai un vienīgi bioloģiskā izcelsme, atšķirībā no konservantiem, kurus iegūst arī sintētiski. Līdz ar to var secināt, ka šīm vielām nav ...
Просмотреть -
Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā
Конспект для университета24
1.2. Uzņēmuma raksturojums Paredzētais ēdināšanas uzņēmuma veids ir kafejnīca, kura atrodas Bauskā, Rīgas ielā 27. Uzņēmums atrodas krustojumā uz stūra, rātslaukuma centrā. Ir ...
Просмотреть -
Piensaimniecības nozares konkurētspējas nodrošināšanas stratēģija Latvijā
Дипломная для университета84
Secinājumi un priekšlikumi Pamatojoties uz maģistra darbā veikto pētījumu, un iegūtajiem rezultātiem, veikti šādi secinājumi: 1. Lauksaimniecība un tās apakšnozare piena ...
Просмотреть -
Zīmola analizēšana: A/S “Tukuma piens” un SIA “Siera ražotne”
Реферат для основной школы14
A/S “Tukuma piens” - uz doto brīdi ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā un ražo vairāk nekā 110 piena produktu, kā arī svaigi spiesto apelsīnu sulu "Valencia". ...
Просмотреть -
Komunikācija
Дипломная для университета56
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI SECINĀJUMI Darba autore izdarījusi secinājumus balstoties uz izstrādāto darba teorētisko un praktisko daļām izdarot šādus secinājumus: 1. Iepakojums ...
Просмотреть -
Gbejna siera ražošana
Реферат для университета8
... rādītājiem. Maltā šis siers tiek izmantots kā ...
Просмотреть -
Ēdināšanas pakalpojumu specialitāte
Отчёт по практике для средней школы26
Pašvērtējums un secinājumi Izejot šo kvalifikācijas praksi, secinājumi ir daudzi un dažādi. Tiešām noderīga bija iepriekš apgūtā skolas prakse, jo ejot kvalifikācijas praksi, ...
Просмотреть -
Pārtikas produktu raksturojums: biezpiens
Реферат для университета8
5.1. Biezpiena labās īpašības Biezpiena galvenās priekšrocības salīdzinājumā ar citiem produktiem ir tādas, ka šī produkta sastāvā ir daudz kalcija, kas ir ļoti veselīgi zobiem un ...
Просмотреть -
Viesnīca "Grand Palace Hotel"
Отчёт по практике для средней школы18
5. Secinājumi Kā jau atskaites sākumā minēju, papildus apgūtajai teorijai nostrādāju praksi viesnīcā “Grand Palace Hotel”, lai savas zināšanas nostiprinātu praktiski. Šajā laikā ...
Просмотреть -
Sorbāti un sulfāti. Pārtikas piedevas
Презентация для университета20
... , siera pasta, mājas siers, atspirdzinošie dzērieni, šokolādes ...
Просмотреть