Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:610734
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.09.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „AAR” (turpmāk tekstā SIA „AAR”) ir jaundibināts uzņēmums. SIA „AAR” dibinātāji ir divas fiziskas personas –Agnese Rozīte un Ainārs Rozītis.
SIA „AAR” pamatdarbība ir velosipēdu un to rezerves daļu tirdzniecība. Papilddarbība – garantiju serviss, velosipēdu kopšanas līdzekļu un velosipēdu detaļu tirdzniecība.
SIA „AAR” galvenais mērķis ir savas produkcijas tirdzniecība, lai apmierinātu pircēju vēlmes, veidotu ilgstošu un konkurētspējīgu piedāvājumu, nolūkā gūt peļņu un kļūtu par ekonomiski dzīvotspējīgu uzņēmumu.
Velosipēdu tirdzniecība tika izvēlēta tādēļ, ka izpētot nozares kavējošos un veicinošos faktorus, un, apkopojot visu pieejamo informāciju par velosipēdu tirgu kopumā, tika secināts, ka patlaban šai nozarē ir vērojama strauja attīstība un minimāla konkurence, kas tad arī nodrošina perspektīva un peļņu nesoša uzņēmuma izveidošanos.
SIA „AAR” misija ir uzlabot cilvēku veselības stāvokli un panākt, ka sports un atpūta svaigā gaisā kļūtu par katras ģimenes prioritāti.
SIA „AAR” spēs konkurēt ar savu kvalitatīvo preci, interesantiem piedāvājumiem, izdevīgām cenām un moderno skatījumu uz patērētāju vajadzībām un kvēlākajām vēlmēm.

1. UZŅĒMUMA APRAKSTS
1.1. Uzņēmuma vēsture
SIA „AAR” ir jaundibināms uzņēmums. Komercreģistrā ierakstīts 2005.gada 25.maijā. Pirms tam ar uzņēmējdarbību neesmu nodarbojusies. Izpētot vietējo tirgu, tika nolemts uzsākt velosipēdu mazumtirdzniecību, izmantojot sakaru ar Vācijas un Lietuvas velosipēdu tirgotājiem. Šajā apkārtnē šī niša ir brīva – ir pieprasījums, bet nav piedāvājuma. Aizvien vairāk cilvēku pievēršas aktīvas atpūtas izmantošanas iespējām ne tikai tādēļ, lai labi pavadītu laiku, bet arī lai uzlabotu veselības stāvokli, tātad, ir reāli pircēji, kas nesīs reālu peļņu.
Komercdarbība notieks Jūrmalā, Tukuma ielā 6, Agneses Rozītes vecākiem piederošajā privātajā īpašumā, kas ģimenes īpašumā nonāca saskaņā ar LR Likumu „Par zemes atdošanu likumīgajiem īpašniekiem vai to mantiniekiem” īpašumā atrodas ēka, kura tiks izīrēta no vecākiem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация