Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Выгодно: цена со скидкой!

Обычная цена:
21,48
Экономия:
2,36 (11%)
Со скидкой*:
19,12
Купить
Добавить в список желаний
Идентификатор:868234
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 32 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2014.g. - 2015.g.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    6
1.  Produkta pamatojums    7
1.1.  Piena un krējuma saldējums    7
1.2.  Kvalitātes rādītāji    7
1.3.  Atšķirības no analoga    8
2.  Tehnoloģiskā daļa    11
2.1.  Izejvielu raksturojums    11
2.2.  Ražošanas tehnoloģiskā shēma    16
2.3.  Tehnoloģiskā procesa raksturojums    18
3.  Tehnoloģiskā procesa kontrole    22
3.1.  Sensorā novērtēšana    23
3.3.  Mikrobioloģisko analīžu testēšanas metodes un standarti    26
4.  Tehnoloģisko iekārtu izvēle    29
4.1.  Iekārtu aparātu shēma    29
4.2.  Tehnoloģiskās iekārtas    30
5.  Gatavās produkcijas sagatavošana realizācijai    39
5.1.  Iepakojums    39
5.2.  Iepakošanas iekārta    40
5.3.  Marķējums    41
5.4.  Gatavo produktu pieņemšana, uzglabāšana, transportēšana    42
6.  Kvalitātes vadība    43
6.1.  Produkta apraksts un ražošanai nepieciešamie nosacījumi    43
6.2.  Produkta apdraudējumi jeb bīstamība    44
6.3.  Ražošanas procesa etapi    45
7.  Produkta ekonomiskais novērtējums    56
8.  Higiēnas prasības pārtikas ražošanas uzņēmumā    58
8.1.  Higiēnas prasību nodrošināšana iekārtās un ražošanas telpās    58
8.2.  Personīgās higiēnas noteikumi uzņēmumā    59
  Secinājumi    60
  Literatūra    61
Фрагмент работы

Personāla telpās – ģērbtuvēs ir ierīkoti pakaramie, darba apģērbu uzglabāšanai. Sanitārajās telpās (tualetēs, dušas telpās), kas ir atdalītas no ražošanas telpām, patstāvīgi tiek nodrošināta roku mazgāšanas un dezinficēšanas līdzekļu pieejamība. Atbildīgais par nepieciešamo roku mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļu nodrošināšanu ir apkopēja. Ražošanas procesā nodarbinātās personas iziet obligātās veselības pārbaudes saskaņā ar LR noteiktām normatīvo aktu prasībām. Ražošanas procesā nodarbinātie reizi divos gados noklausās lekciju par tēmu „Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”. Ražošanas procesā nodarbinātās personas nelako nagus, nenēsā rotaslietas un pulksteņus. Pirms ražošanas uzsākšanas personāls (var iziet dušas), matus sakārto zem galvassegas. Rokas mazgā un dezinficē pirms darba sākuma un pēc katra darba pārtraukuma, pārejot no viena darba operācijas uz otru, pēc saskarsmes ar netīriem priekšmetiem. Pirms tualetes apmeklējuma darbinieks obligāti novelk sanitāro apģērbu un pakar ārpusē uz pakaramā. Iznākot no tualetes, rokas mazgā un dezinficē, un tikai tad uzvelk sanitāro apģērbu. [16]

SECINĀJUMI
SIA Rūjienas saldējums rozīņu „LUKSS” ir dabīgs produkts, jo ražošanas procesā netiek pievienots dzeramais ūdens, augu tauki, glikozes-fruktozes sīrups un stabilizatori, kas sastāv no guāra sveķiem, celulozes sveķiem un karagināna, kā tas ir „Druvas” saldējumam klasika Rozīņu / vafeļu glāzītē
Organoleptiskās, fizikāli-ķīmiskās un mikrobioloģiskās metodes nepieciešamas, lai kontrolētu produktam atbilstošos kvalitātes rādītājus, tā drošumu patērētāju lietošanai uzturā.
Saldējuma ražošanā ir izvēlētas atbilstošas iekārtas, lai saražotu kvalitatīvu produktu. Rūjienas Krējuma saldējuma rozīņu „LUKSS” ražošanā tiek izmantotas 15 tehnoloģiskās iekārtas.
Rūjienas krējuma saldējums rozīņu „LUKSS” ražošanā ir identificēti 4 kritiskie kontroles punkti šādos procesa etapos: augļu ogu aromatizēto un gabalu veida piedevu uzglabāšana, pasterizācija, dzesēšana nogatavināšanas vannā ar aukstu ūdeni un nogatavināšana noslēgtās vannās ar dzesētāju.
Produkta SVID analīzē konstatēts, ka produkta stiprās puses ir dabiskas izejvielas un atpazīstamība. Vājās puses ir tas, ka produkta sastāvā ir rozīņu masa, nevis rozīnes, līdz ar to vairāk E vielas un vēl viens no mīnusiem ir augstā enerģētiskā vērtība.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,78 €
Комплект работ Nr. 1355610
Загрузить больше похожих работ

Отправить работу на э-почту

Твое имя:

Адрес э-почты, на которую отправить адрес работы:

Привет!
{Твое имя} советует Тебе посмотреть работу в интернет-библиотеке Atlants.lv на тему „Kvalitātes kontrole Rūjienas krējuma saldējuma rozīņu "Lukss" ražošanā”.

Адрес работы:
https://rus.atlants.lv/w/868234

Отправить

Э-почта отправлена.

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация