Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
21,48 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:410041
 
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 35 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Teorētiskā daļa    4
1.1.  Pasažieru aviopārvadājumu būtība    4
1.2.  Pasažieru aviopārvadājumi no ekonomiskas puses    6
1.3.  Lidostas attīstību ietekmējošie faktori    13
1.4.  Pasažieru pārvadājumi un apkārtējā vide    19
2.1.  Latvijas aviācijas attīstība    23
  Liepājas lidostas iespējas un perspektīvas    26
2.2.  Lidostas „Rīga” saimnieciskās darbības raksturojums    29
3.  A/s „Air Baltic Corporation” attīstības iespējas    44
  Nobeigums    59
  Bibliogrāfiskais saraksts    62
Фрагмент работы

Daudziem pakalpojumiem raksturīgas augstas izmaksas un zema stabilitāte. Pieņem lēmumu esošo problēmu pakalpojumiem un industrializācijai izmantot cieto, mīksto un elastīgo tehnoloģiju.
Cietā tehnoloģija ir saistīta ar cilvēkdarba aizvietojumu ar iekārtām (apstiprina elektroniskās sistēmas izmantoto kredītu, nomainot personīgu kredītspēju). Cieto tehnoloģiju nevar pielietot sniedzot pakalpojumus, kur ir nepieciešama personīga kvalifikācija un kontakti.
Mīkstā tehnoloģija ir saistīta ar cilvēku un bieži nomaina individuālos pakalpojumus iepriekš izplānotiem kompleksiem, kas ļauj uzņēmējam izveidot un uzturēt priekšrocības konkurencē.
Elastīgā tehnoloģija savieno cieto un mīksto tehnoloģiju. (Piemēram, ir maršrutu izstrāde kravas automobiļiem un tam paredzētie specializētie pakalpojumi remontam par zemām cenām)
Izmantojot cieto, mīksto un elastīgo tehnoloģiju var paaugstināt pakalpojumu stabilitāti un kvalitāti, kā arī samazināt izmaksas.
Pakalpojumu stabilitāti var paaugstināt, uzstādot augstākas prasības darbinieku apmaksai, to virzīšanu un saglabāšanu darbības līmenī. Piemēram, firma „American airlines” izstrādāja dažādus standartus, kas firmai ļāva iekšzemes aviolīnijās gūt priekšrocības: pasūtītājiem, uz telefona zvanu ir jāatbild 20 sekunžu laikā; 85% pasažieru drīkst stāvēt rindā neilgāk par 5 min; reisi no sarakstā dotā laika nedrīkst novirzīties vairāk kā 5 min; salonos ir jābūt nepieciešamām žurnālu rezervēm; 85% reisu nedrīkst nokavēt vairāk par 15 min; durvīm jāatveras pēc 70 sekundēm, kad lidmašīna beigusi kustību; sagaidīšanas zālē pēdējo bagāžu ir jāpadod ne vēlāk kā pēc 17 min no brīža, kad pasažieri sāka izkāpt no lidmašīnas.
Netaustāmības trūkums apgrūtina pakalpojumu kustību. Atšķirībā no preču kustības, kas izdara spiedienu uz parametru tausti un patērētāju analīzi līdz pirkuma iegādei, ievērojama daļa pakalpojumu kustības ir atkarīga no ekspluatācijas aspektiem, kurus var ņemt vērā pēc pirkuma. Pakalpojumu kustības tirgū eksistē trīs galvenās pieejas:
1.Kopsadarbības uzsvars starp pakalpojuma pārdevēju un viņa patērētāju, un atiešana no pašas netaustāmības. Jūs varat pārdot kompetenci, kvalifikāciju un ierēdņa rūpes, piedāvājot pakalpojumu, tādējādi attīstot attiecības ar klientu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация