Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:965100
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.07.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nesen esmu izlasījusi Deila Karnegi un viņu biedru S.R.Levina un M.A.Kroma grāmatu “Līderis tevī”, kurā autori piedāvā 16 soļus, kas ved pie panākumiem gan darbā un karjerā, gan ģimenē un attiecības ar cilvēkiem, gan nes iekšējo apmierinājumu un garīgo labklājību. Katra nodaļa jeb solis ir papildīnāts ar spilgtiem piemēriem no reālo uzņēmumu darbības un pazistāmo cilvēku dzīves. Es vēlos apskatīt tikai dažus no aprakstītiem padomiem, kuri mani ieinteresēja visvairāk.

Pirmais solis ceļā uz panākumiem ir sev piemītošo vadītāja spēju noskaidrošana. Protams, ka katram cilvēkam ir jāzin kādas viņam ir labas īpašības, kuras viņš attīstot, var efektīgi pielietot darbā līdz ar to gūt panākumus un apmierinājumu ar padarīto, kā arī jānoskaidro savi trūkumi, lai tie netraucētu atticībām ar cilvēkiem un nebojātu jau panākto. Lai arī kādas īpašības ir cilvēkam – dzelžaina neatlaidība, nemaldīgs prāts, pozitīva attieksme, takta izjūta – viņam jāļauj tām pilnība atplaukt vadītāja īpašībās. “Darba grupas vadītājam, vidēja posma vadītājam, rēķinvedim, klientu apkalpotājam, cilvēkam, kurš strādā ar pasta sūtījumiem, gandrīz ikvienam, kurš nonāk saskarsmē ar citiem, ir iemesls apgūt vadības iemaņas” – raksta Levins un Kroms.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация