Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:391158
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Uzņēmējam uz katru tikšanos ir jāierodas profesionāli labi sagatavotam un ar pamatotiem argumentiem, kā arī es pavisam noteikti darbinieku klātbūtnē nedrīkstu žēloties, cik dzīve ir slikta, bet man ar savām idejām ir jāaizrauj apkārtējie. Tāpat man būs jācenšas turēt ikvienu solījumu, ko būšu devusi darbiniekiem, jo, nepildot solījumus, es ne vien tikai rādītu sliktu piemēru darbiniekiem, bet arī noteikti zaudētu savu autoritāti viņu acīs. Vadītājam ir, tāpat, kā ikvienam cilvēkam, ir jāuzņemas arī atbildība par saviem lēmumiem un kļūdām, nemeklējot kādu citu vainīgo, jo tas parāda cilvēka atbildības sajūtu. Kļūdas atzīšana, manuprāt, nav vājuma pazīme, bet gan spēja uzņemties atbildību par savas rīcības sekām. Tomēr gan man pašai, gan darbiniekiem būtu jāsaprot, ka vadītājs ir tikai cilvēks, kurš nevar, un tas arī nav nepieciešams, apmeklēt visas sanāksmes, atrisināt katru konfliktu vai pieņemt visus lēmumus.
Nobeigumā es vēlos teikt, ka darbiniekam lielākoties svarīgāk pat par atalgojumu, protams, ja tas ir adekvāti liels viņa paveiktajam darba apjomam, būs tieši blakus lietas, kā piemēram, vadītāja attieksme, patīkams kolektīvs, karjeras iespējas, sociālās garantijas un citi faktori, tāpēc vadītājam ir jārūpējas par to, lai darbinieks savā darba vietā justos komfortabli un bez problēmām spētu veikt savus tiešos darba pienākumus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация