Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:329792
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kā redzams, Šveicē visi rādītāji ir daudz lielāki nekā Kubā. Vislielākā starpība ir ārējo investīciju skaitā, jo Šveicē atrodas vairāku lielu korporāciju štābi. Arī tirdzniecība notiek daudz intensīvāk nekā Kubā. Kubas zemie rādītāji ir skaidrojami ar ASV embargo. Ja attiecības starp šīm valstīm mainīsies, noteikti izmainīsies arī globalizācijas indikatori. Interneta un mobilo telefonu lietotāju skaits valstī visticamāk ir zems, jo iedzīvotajiem ir ļoti zemi ienākumi, tāpēc ne visi var atļauties telefona iegādi, vai interneta pieslēgumu. Arī zems bēgļu skaits Kubā norāda uz to, ka valstī ir vāja ekonomika. Liels patvēruma meklētāju skaits Šveicē ir ne tikai labvēlīgo ekonomisko apstākļu dēļ, bet arī Šengenas zonas robežu neesamības dēļ. Tātad, robežas ir atvērtas un bēgļiem ir vieglāk nonākt šajā valstī.
Liels tūristu un vēstniecību skaits Kubā parāda, ka tomēr šī valsts ir atvērta sadarbībai ar citām valstīm. Šveicē ir daudz lielāks tūristu skaits, jo tā atrodas Eiropas centrā un pateicoties Šengenas zonai ir viegli sasniedzama. McDonalds restorāna esamība Kubā liecina par to, ka šī valsts kļūst arvien atvērtāka ārējiem sakariem, taču līdz Šveices līmenim vēl ir tālu.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация