Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:802524
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Biznesā bieži gadās, ka piedāvājums sāk pārsniegt pieprasījumu. Protams, jums ir jācīnās par savu vietu saulē, bet beigās asiņainas cīņas dēļ jūs saņemat sarkanu okeānu. Jums ir jāizveido sev pilnīgi jaunas nišas un tādējādi jāveicina sava biznesa popularizēšana.
Zilā okeāna stratēģijas galvenais instruments ir “stratēģiskais audekls” - tas kalpo šādas stratēģijas diagnosticēšanai un veidošanai. Lai izveidotu uzņēmuma "stratēģisko audeklu", ir jānosaka produktu - to pašu un konkurentu - galvenie raksturlielumi, kuri ir pakļauti konkurencei nozarē. Uzņēmums analizē arī patērētāja saņemtā piedāvājuma līmeni katram no faktoriem. Augsts rādītājs nozīmē lielu ieguldījumu noteiktas faktoru zonas attīstībā.
Autori piedāvā veidu, kā vizualizēt "stratēģijas audeklu", lai atvieglotu tā analīzi un prezentāciju. "Stratēģijas audekla" analīze ļauj uzņēmumam noteikt, cik cieši tā tirgus stratēģija ir līdzīga konkurentu stratēģijai. Izmantojot stratēģisko audeklu kā piemēru, šādas līdzības var viegli noteikt - uzņēmumu “stratēģiskā audekla” grafiskajām formām, kurām ir līdzīga pieeja konkurencei, ir līdzīga forma.
Renée Mauborgne un Chan Kim grāmata interesēs ikvienu, kam ir savs bizness, uzņēmums un kurš jau ir noguris no konkurences. Un arī tiem, kas meklē jaunus veidus, jaunas idejas un ir gatavi pārmaiņām un riskiem. Nav vienas receptes panākumiem, taču ir daudz noderīgas informācijas, kas palīdzēs mainīt visu dzīvi un uzņēmuma vadību, kas nekavējoties novedīs pie pozitīviem rezultātiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация