Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
12,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:623554
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.05.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 17 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ar katru uzņēmumu tā ilgtspējība un sociālā atbildība sākās ar klientu – vai klients uzņēmuma produkta iepakojumu varēs nodot otrreizējai pārstrādei, vai produkts ir ilgtspējīgs, videi draudzīgs, nododams, pārdodams tālāk citiem cilvēkiem. Tad fokuss iet uz uzņēmumu, kā viņi izgatavo produktu, kur glabā, kā to utilizē, ko dara ar brāķiem. Vēlāk jāfokusējas uz uzņēmuma sadarbības partneriem. Ja uzņēmums darīs visu savos spēkos lai būtu ilgtspējīgs un ar sociālo atbildību, bet viņa sadarbības partneri pretēji, tad diemžēl sliktais atsvers labo un cik daudz laba uzņēmums izdara, tikpat daudz slikta izdara vēl 5 sadarbības uzņēmumi.
Latvijā viens no galvenajiem EKO zīmes no teicējiem ir Zaļā josta. Tā tiek piešķirta tiem uzņēmumiem, kuri brīvprātīgi ir pievienojušies izlietotā iepakojuma vai videi kaitīgo preču apsaimniekošanas programmai. Zaļā josta Latvijā tiek prezentēta uz šo uzņēmumu iepakojumiem, lai tas ir kā apliecinājums klientiem, ka uzņēmums ir videi draudzīgs un iepakojums tiek pārstrādāts otrreizējās izejvielās (EKO zīme „Zaļā josta” 2022). Protams, šeit pa vidu ir arī solis klientam, kura uzdevums ir iepakojumu iemest attiecīgā dalīto atkritumu konteinerī. Šādi uzņēmums pierāda, kas tas dara savos spēkos iespējamo lai izlietotais iepakojums tiktu savākts, pārstrādāts un tiktu taupīti dabas resursi un samazināti noglabāto resursu atkritumu daudzums izgāstuvēs un poligonos. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,77 €
Комплект работ Nr. 1397871
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация