Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:576754
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vienmēr ir aktuals jautājums „Studiju programmas izvēle”. Laimīgi tie, kuriem par izvēlēto profesiju nav šaubu jau agros skolas gados. Es par profesijas izvēli sāku domāt diezgan vēlu – tikai 11. klasē. Tik daudz iespēju,bet īsti nezināju ko vēlos.Man liekas, ka cilvēks sevi tā pa īstam sāk apzināties tikai no kādiem trīsdesmit gadiem tad viņš nokļūst harmonijā ar sevi, savām domām, jūtām, un beidzot arī saprot, ko grib.Man bija skaidrs, ka nevēlos savu profesiju saistīt ar tehniskām lietām, jo ķīmija un fizika nebija priekšmeti, kas man patika.Tā pavisam loģiski atkrita arī ārsta profesija.Ir tik daudz, programmu no kurām izvēlēties.
Interesējos te par vienu,te par otru programmu,gāju arī izlūkos.Vienu brīdi pat aizdomājos, ka varētu kļūt par policistu, tomēr šo domu atmetu. Tas nav darbs sievietēm. Interesēja arī jurisprudence.Protams, mani ietekmēja sabiedrībā valdošie stereotipi par juridisko izglītī-bu.Tolaik runāja,ka juristu darba tirgū ir ļoti daudz. Kā liecina pieredze,vairumam augstskolu absolventu ir tikai diploms,taču nav pieredzes un izpratnes par juridisku profesiju,viņi neredz lietu kopsakarības un nemāk komunicēt ar klienteiem. No tiem,kuri meklē darbu juridiska nozrē,darbam piemērots ir tikai katrs desmitais. Daudzi visu grib ātri un uzreiz,tik gludi jau neiet, kā gribētos.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация