Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:188753
 
Оценка:
Опубликованно: 05.01.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ir daudz dažādu risku, kas var rasties gan pašā intervijas laikā, gan arī apkopojot datus. Ir rūpīgi jāizskata jau pieminētie riski, gan arī citi, kas varētu rasties. Pamatā, protams, ir jāizvērtē pašas intervijas atbilstība pētījuma mērķim un rūpīgi jāsagatavo jautājumi, lai maksimāli izvairītos no iespējamām problēmsituācijām. Ja iespējams, atkarībā no mērķa, jāizvērtē arī kādas personas ir nepieciešamas konkrētā mērķa sasniegšanai – īpašas kompetences, konkrēta profesija, rakstura iezīmes, u.c., lai samazinātu neatbilstošas informācijas risku.
Kopumā risku vadība ir strukturēts, saskaņots un nepārtraukts process visos organizācijas līmeņos, lai identificētu, novērtētu un ziņotu par iespējām un draudiem, kas ietekmē organizācijas mērķu sasniegšanu, kā arī pieņemtu lēmumus par darbībām ar tiem. Risku vadība palielina panākumu sasniegšanas varbūtību un būtiski samazina zaudējumu iestāšanās varbūtību, kā arī minimizē nenoteiktību organizācijas mērķu sasniegšanā. Risku vadībai jābūt nepārtrauktam procesam, kas caurstrāvo organizācijas stratēģiju un tās realizāciju un tās ietvaros tiek noteikti, analizēti un kontrolēti tie riski, kas skar organizācijas pagātnes, tagadnes un, vissvarīgāk - nākotnes aktivitātes. Kā var redzēt, runājot par riskiem interviju veikšanas laikā, tad riski nav tikai uzņēmējdarbības sastāvdaļa, bet tie ir jāprot loģiski saskatīt un izvērtēt ļoti dažādos procesos, lai varētu efektīvi un kvalitatīvi veikt ne tikai uzņēmējdarbību, bet arī, piemēram, diploma darba interviju.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1345901
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация